DOK SVI SPEKULIŠU DA LI JE TRUDNA, ONA OBARA REKORDE! Ovaj spot je zapalio Balkan! (VIDEO)
Foto: Promo

seve dominira

DOK SVI SPEKULIŠU DA LI JE TRUDNA, ONA OBARA REKORDE! Ovaj spot je zapalio Balkan! (VIDEO)

Dok mediji spekulišu o njenoj trudnoći i pišu o ponovnom ročištu sa bivšim suprugom Milanom Popovićem u borbi za starateljstvo, Seve obara rekorde gledanosti
Objavljeno:

Vest da je srpska snajka Severina Kojić (44) u trećem mesecu trudnoće i da očekuje prvo dete sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem danima je tema ovdašnjih medija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I dok pevačicin menadžer Tomica Petrović nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje tu vest, ona je proteklih nekoliko dana radila punom parom na najnovijem spotu.

foto: Daktilo

Snimila je spot za pesmu Otrove sa bosanskohercegovačkim reperom Jasminom Fazlićem Džalom (31), u javnosti poznatijem kao Jala Brat.

Sudeći po tome da je spot u prvih 48 sati od objavljivanja imao više od milion i trista hiljada pregleda, kao i da je broj jedan u zemljama regiona u kategoriji trending, čini se da je popularna pevačica napravila još jedan veliki hit.

Na svom zvaničnom Instagram profilu pop zvezda se zahvalila ekipi koja je sa njom radila i svom suprugu kome je poručila da ga voli najviše.

Fanovi su, čini se po komentarima, oduševljeni novom pesmom i spotom, a da li je se radi o hitu koji će se još dugo vrteti, prosudite sami.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.