GOCA BOŽINOVSKA PROGOVORILA O ANI NIKOLIĆ: Uputila joj JAVNU PODRŠKU, pa ŽESTOKO UDARILA na KOLEGE
Goca Božinovska, Foto: Damir Dervišagić

BRUTALNA

GOCA BOŽINOVSKA PROGOVORILA O ANI NIKOLIĆ: Uputila joj JAVNU PODRŠKU, pa ŽESTOKO UDARILA na KOLEGE

"Uz nju sam šta god da zatreba" rekla je Goca

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pevača Daria Šogorovića optužena za uznemiravanje, ali i kada je isplivao njen video na kojem se vidi da ima kratere po licu.

Na njenu stranu je stala pevačica Goga Sekulić, a sada se oglasila i pevačica Goca Božinovska koja je istakla da se nada da je sve ovo samo trenutak slabosti i da će Ana izaći kao pobednik.

- Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug. Meni je jako draga, ja se nadam da je ovo samo trenutak u njenom životu i da će sve ovo proći. Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga - rekla je ona, a onda prokomentarisala Anino lice koje je puno kratera.

Goca Božinovska o Ani Nikolić
Goca Božinovska o Ani Nikolićfoto: Dragana Udovičić

- Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem. Ne bih rekla da je zbog lasera jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbiljno. Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro - dodala je ona.

- Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je lav. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je Taru. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki - istakla je Goca.

Goca Božinovska uputila podršku Ani Nikolić
Goca Božinovska uputila podršku Ani Nikolićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je poznato da Ana ima mnogo prijatelja na estradi koji se sada ne oglašavaju, a Goca je sada otkrila zašto misli da je to tako.

- Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi suguran šta je tačno. Čak i da je istina, njoj treba pomoći - rekla je ona.

Goca Božinovska poručila da je tu za Anu Nikolić šta god da joj treba
Goca Božinovska poručila da je tu za Anu Nikolić šta god da joj trebafoto: Marina Lopičić

- Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila. Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Ovo i na Taru utiče loše, nije u redu. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu - istakla je Goca, pa dodala:

- Uz nju sam šta god da zatreba.

Bonus video:

00:18

Evo kako se ponaša Ana Nikolić posle skandala

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.