OVO SIGURUNO NISTE ZNALI! Evo koliko godina ima BRAT Teodore Džehverović, svi u NEVERICI nakon OVOG SAZNANJA
Savo Džehverović, Foto: Printscreen/Instagaram/ savadzehverovic

da li ste znali?

OVO SIGURUNO NISTE ZNALI! Evo koliko godina ima BRAT Teodore Džehverović, svi u NEVERICI nakon OVOG SAZNANJA

Neočekivano!

Objavljeno:

Adriana Kadar, koja je odnedavno u braku sa bratom pevačice Teodore Džehverović, Savom Džehverovićem juče se porodila i na svet donela ćerku kojoj su još ranije odlučili da daju ime Dorotea.

Njihova ljubavna priča je počela kada je ona bila maloletna i učesnica srednje škole, dok je Sava bio profesor na zameni francuskog jezika.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Koliko godina ima Savo Džehverović?
Koliko godina ima Savo Džehverović?foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Međutim, Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Nedugo nakon što se preselio, on i Andriana su počeli da se dopisiju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - izneo je jednom prilikom Sava.

00:41

Džehvina brat Sava snimao Adrijanu sve vreme porođaja

Njihova veza je naišla na osudu okoline, ali i javnosti zbog razlike u godinama.

Na Jutjubu postoji snimak Adrianing punoletstva koji datira iz 2019. godine, što znači da je ona 2001. godište, a kako je Savo stariji od nje 15 godina, to znači da je on 1986 godište i ima 37 godina.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.