KAKAV PREOKRET! ANĐELA ĐURIČIĆ IMA NOVOG I BOGATOG DEČKA: Stariji je od nje, ali ne koliko i Zvezdan
Anđela Đuričić, Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

snašla se

KAKAV PREOKRET! ANĐELA ĐURIČIĆ IMA NOVOG I BOGATOG DEČKA: Stariji je od nje, ali ne koliko i Zvezdan

On je iz Budve!

Objavljeno: 11:24h

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem navodno je našla novog dečka.

Anđela Đuričić je, naime, navodno sada u vezi sa sedam godina starijim dečkom iz Budve.

- Anđela dugo poznaje tog dečka, on je stariji od nje sedam godina i družio se sa njenim bratom. Momak je iz Budve, ima stanove koje izdaje, iz bogate je porodice, ali važi za opasnog u smislu da izgleda tako i ne da na sebe - tvrdi izvor za Star.

- Video sa Anđelom kad se vratila za Crnu Goru, otišli su na piće, počeli da ćaskaju o svemu, on joj je pružio podršku i rekao joj da ona nema čeka da se stidi, jer se zaljubila i u ljubavi svi greše. Anđeli je prijalo da bude pored njega, pa su posle nekoliko dana već započeli vezu. On je odmah odveo u Hrvatsku na dva dana, kako bi se malo sklonili od svega. Međutim, rekao joj je da ne treba da ide za Beograd još uvek i da pre jeseni ne vidi poentu da dolazi u Srbiju. Čak su pričali o tome da odu u Grčku kako bi se osamili. Njena porodica njega poznaje i mnogo su srećni, bitno im je da se otkačila od Zvezdana - tvrdi izvor iz Đenovića.

1 / 4 Foto: Printscreen: Instagram/andjelaadjuricicc

Podsetimo, Anđela Đuričić se našla u centru medijske pažnje nakon što je upolovila u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem. Zbog svog ponašanja neprekidno je šokirala javnost, a zbog nasilja su oboje diskvalifikovani iz rijalitija. Ubrzo nakon izlaska iz "Zadruge 6" njih dvoje su raskinuli.

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.