"NIKADA NISAM PROBALA NIJEDNU VRSTU OPIJATA!" Oglasila se Ana Nikolić nakon NIZA SKANDALA, evo šta je sve OTKRILA
Ana Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno

"NIKADA NISAM PROBALA NIJEDNU VRSTU OPIJATA!" Oglasila se Ana Nikolić nakon NIZA SKANDALA, evo šta je sve OTKRILA

"Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške." započela je Ana

Objavljeno: 09:14h

Pevačica Ana Nikolić našla se nedavno u središtu skandala nakon što je optužena za navodno uznemiravanje, ali i da konzumira nedozvoljene supstance. Takođe, na društvenim mrežama isplivao je i video zapis na kom se vide krateri na njenom licu.

Pevačica se nakon nekoliko dana ponovo oglasila na Instagramu, zahvaljujući svima na podršci, ali tvrdeći i da nikada nije probala drogu.

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši - napisala je pevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

Prvo javno obraćanje Ane Nikolić
Prvo javno obraćanje Ane Nikolićfoto: Milan Maricic/ATAImages

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me "stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način - napisala je Nikolićeva.

Objava Ane Nikolić
Objava Ane Nikolićfoto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

Saša Mirković je naveo da Ana konzumira nedozvoljene supstance nakon čega mu je ona više puta žestoko odgovorila. Nikolićeva se sada ovim povodom ponovo oglasila na svom Instagramu, gde je zapratila Mirkoviću zatvorom.

Ana Nikolić tvrdi da nikad nije probala ni jednu vrstu droge
Ana Nikolić tvrdi da nikad nije probala ni jednu vrstu drogefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Alo, hoće li neko ovom idiotu da objasni da će ići u zatvor? Čovek tvrdi budalaštine, potkrepljene ničim. Saša Mirković, ekspert za droge? - napisala je i dodala "Ovo je sramota, bre, više. Ja i droge. Stvarno nema smisla. Ježim se od te reči. Neću da sarađujem sa ovakvim ljudima".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.