KARLEUŠA I ONA SU JOJ JEDINE PRUŽILE PODRŠKU: Neke bivše ZADRUGARKE napale Anu, ali jedna ŽESTOKO BRANI
Ana, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PODRŠKA NA MREŽAMA

KARLEUŠA I ONA SU JOJ JEDINE PRUŽILE PODRŠKU: Neke bivše ZADRUGARKE napale Anu, ali jedna ŽESTOKO BRANI

Zamolila da se sporni snimak Ane Nikolić ne deli, budući da pevačica za isti nije dala dozvolu.

Objavljeno: 21:40h

Haos koji je pokrenuo sporni snimak Ane Nikolić na kom je pevačica u ožiljcima, ne smiruje se, a sada se oglasila i bivša zadrugarka i starleta Mina Vrbaški.

Naime, Mina je jedna od retkih koja je javno pružila podršku pevačici i istakla da je Ani pod hitno potrebna pomoć.

Vrbaški je takođe, između ostalog, i zamolila da se sporni snimak Ane Nikolić ne deli, budući da pevačica za isti nije dala dozvolu.

- Ako već delite njene slike, podelite ove! Ana je neko koga smo svi voleli, čije pesme svi slušamo i ona je osoba koja nije zaslužila da joj se ovo radi! Ako joj je potrebna pomoć, onda je ne treba ismevati, nego joj treba pomoći! Ovo je previše nisko gde udarate! Podrška za Anu Nikolić! Nadam se da ćeš se oporaviti i postati ona stara Ana! - napisala je Mina i dodala:

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava
Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešavafoto: Printskrin: Instagram/minavrbaski

- I nemojte deliti sporni snimak! Ignorišite ga! Prijavite ga! Ana nije dala dozvolu da se on objavi! Poštujte njenu privatnost! - istakla je Vrbaški na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Pomenula i snimak
Pomenula i snimakfoto: Printskrin: Instagram/minavrbaski

Poznate ličnosti počele su da se oglašavaju na ovu temu. Jelena Karleuša pružila je podrušku Ani.

- Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu.. Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetu i zbog svog deteta - napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

A onda se oglasio i Aca Lukas, koji nije imao tako lepe reči.

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam poceo sa koncertom u 21h, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23h! Nisu joj dali da se popne na binu. Ovim činom pokazala je ogromno nepoštovanje - napisao je između ostalog Lukas, a onda istakao da je svim srcem želeo da joj pomogne.

- Hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj jer smo mislili, a i dalje mislimo, da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila. I pored svega se ne ljutim na tebe i voleo bih da nađes svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje, ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš, ali kako stoje stvari, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je! - poručio je Aca uz objavu na Instagramu.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.