BUKTI RAT NA ESTRADI! LUKAS BESAN KAO RIS O BIVŠOJ DRUGARICI: Diretno obraćanje Ani Nikolić JAVNO
Aca Lukas i Saša Mirković, Foto: Nebojša Mandić

haos

BUKTI RAT NA ESTRADI! LUKAS BESAN KAO RIS O BIVŠOJ DRUGARICI: Diretno obraćanje Ani Nikolić JAVNO

Aca Lukas o Ani Nikolić

Objavljeno: 15:30h

Pevačica Ana Nikolić je danas na društvenoj mreži objavila fotografiju Saše Mirkovića i tekst u kojem ga optužuje da je nečovek i da manipuliše s njom.

Prekinuli su saradnju, a prepucavanje između njih nastavili su preko Instagrama i medija.

- Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas! Nisam! Ili ostali kojima preti, zastrašuje... Lično je meni oteo šifru sa Instagrama. Manipulisao do pre nekoliko dana. Ja nemam kome da se žalim osim Aleksandra Vučića ovako javno! Ovo je baš nisko… jadno i bedno - napisala je Ana Nikolić.

Odmah potom se oglasio i Saša Mirković koji tvrdi da je u sukobu sa pevačicom jer ne želi da se leči od alkoholizma i narkomanije.

- Nečovek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na lečenje. Nečovek sam jer sam je izdržavao šest meseci. Nečovek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerta i da dolazi na vreme. Nečovek sam jer sam joj zakazao Arenu - rekao je za Kurir Mirković.

Aca Lukas o Ani Nikolić
Aca Lukas o Ani Nikolićfoto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Zatim se oglasio i "prozvani" Aca Lukas, koji se Nikolićevoj direktno obratio rečima:

- Ne znam stvarno čemu pokusšaj otrovne strelice u njenoj objavi, GDE POMINJE KAKO ONA NIJE MIRKOVIĆU ACA LUKAS, u smislu toga, kao ne možes ti samnom tako ili ovako! Na žalost Anči, jedino tačno sto si napisala u obavi je upravo to! Da NARAVNO DA MU TI NISI ACA LUKAS! NE NJEMU, NEGO NIKOME, I NE ZNAM ODAKLE TI IDEJA DA POMISLIŠ DA TI UOPŠTE MOŽEŠ SEBE DA POREDIŠ U BILO KOM KONTEKSTU SA ACOM LUKASOM! NISI MU TI ACA LUKAS, NITI CEŠ, NA ŽALOST, IKADA BITI! A HTELI SMO DA TI POMOGNEMO! Iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drug je taj, jer smo mislili, a i dalie mislimo da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari, i zlo, bacas na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nadješ svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i zelju! Sada ti zelim sve najbolje! Ali je problem u tome sto SVE NAJBOLJE POTREBNO TI SAMA SEBI DA ŽELIŠ! Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je - piše u Lukasovoj objavi.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša uputila je javnu podršku pevačici putem društvenih mreža uz zajedničku fotku iz “boljih dana”:

“Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vredja jednu ženu… Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetlu i zbog svog deteta” - piše u objavi pop dive.

Jelena Karleuša uputila je javnu podršku pevačici
Jelena Karleuša uputila je javnu podršku pevačicifoto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

00:12

paparaco Aca Lukas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.