ZAGARANTOVANA VIKEND ZABAVA! Smeh do suza i otkrivanje tajni u „dIvan show“ uz Cakanu, Zoranu i Nataliju DNK
dIvan show, Foto: Kurir

emisija

ZAGARANTOVANA VIKEND ZABAVA! Smeh do suza i otkrivanje tajni u „dIvan show“ uz Cakanu, Zoranu i Nataliju DNK

Ne propustite!

Objavljeno:

I ove subote Ivan Gajić, autor i voditelj emisije „dIvan show“ spremio je sjajnu emisiju u kojoj je ugostio Cakanu, Zoranu Pavić i Nataliju Simović.

Pevačice su se prisetile svojih početaka, a Zorana Pavić ispričala je dugodovštinu sa „Jugovizije“, koja je održana davne 1991. godine.

„Tri dana pred „Jugoviziju“ u Sarajevu, ja se farbam, i ta frizerka, koja mi je neprijatelj zauvek, izgorela mi je kosu da sam morala na kratko da se ošišam. Bila sam očajna. Nisam mogla periku da nosim jer bi mi odletela sa glave, pa sam morala sa kratkom kosom, jer nisu postojale ni nadogradnje. Tamo sam osvojila četvrto mesto, pa sam posle toga dobila ponudu da predstavljam Jugoslaviju na festivalu Česme u Turskoj, gde sam i pobedila. Ali, bio je problem što sam imala plesače koji su goli do pojasa, jedva sam se izborila za to. Rekla sam im da ako treba neka nas diskvalifikuju, ali nećemo da menjamo kostime. I istrajala sam u tome“, ispričala je Zorana, dok se Natalija prisetila svojih početaka i turbulentnih snimanja emisije, gde je čak prisustvovala pljuvanju učesnika emisije.

„Osoba koja nas je zvala na snimanje, htela je da se pobije sa drugom ženom. Bilo je slučajeva kada se emisija emituje posle toga im bude krivo šta su radili i kako su se ponašali pa im je produkcija kriva za sve."

Natalija je otkrila i zašto je prekinula da se bavi advokaturom. Sa druge strane, Cakana se osvrnula i na priče da se ponovo udaje za svog supruga Nebojšu, ali je otkrila i da je imala ambiciju da radi u vojsci.

Sa Milicom Stanimirović, urednicom šoubiznis rubrike na Espreso portalu Ivan i gosti su obradili temu žrtve zarad posla i uspeha, i dokle su ljudi spremni da idu zarad ambicije. Maša Kostić je u svom izazovu ugostila Sandru Rešić, koja je u jednom bjuti salonu morala da konobariše, a sobzirom da se sjajno snašla sa anjcerom u ruci i pripremi kafe i koktela, čak je dobila i lepu nagradu.

Marija Vitez je kao i u svakoj emisiji ocenjivala modne kombinacije javnih ličnosti, tako da je i sada odabrala pogodak i promašaj nedelje.

Ne propustite još jedno izdanje emisije "dIvan show" danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.