NAJVATRENIJA PLAVUŠA SE KONAČNO SKINULA: Ima 40 i kusur, A I DALJE JE ŽELE (FOTO)
Vesna Đogani, Foto: Zorana Jevtić

vrelo

NAJVATRENIJA PLAVUŠA SE KONAČNO SKINULA: Ima 40 i kusur, A I DALJE JE ŽELE (FOTO)

esna Đogani se skinula u bikini

Objavljeno:

Vesna Đogani sa svojom porodicom trenutno uživa na letovanju u Crnoj Gori, a denserka na svom Instagram profilu redovno deli fotografije na kojima pokazuje kako se provodi.

Već je dobro poznato da je Vesna Đogani jedna od najzgodnijih na estradi, a sad je pevačica u bikiniju istakla savršeno ravan, zategnut stomak, struk, vitke noge i grudi, te ostavila mnoge bez teksta.

Ono što je svima zanimljivo jeste da Vesna ima 44 godine, a uopšte tako ne izgleda, pa su se ređali komentari kako je kao tinejdžerka i da je prava bomba.

Podsetimo, pevačica Vesna Đogani progovorila je nedavno o Slađi Delibašić, bivšoj ženi svog supruga Đoleta Đoganija.

- Bila sam za Uskrs kod nje na ručku. Moj sin je oduševljen njom, a ona njim. Sva deca su bila na okupu! Slađa mi je uvek bila posebna zbog svega toga što se desilo, nekome se smrkne, nekome svane, šta da radiš. Ona je u više gostovanja rekla kako želi da živi sama i da gradi karijeru sama i nikada mi to nije uzela za zlo - rekla je Vesna, pa priznala sa Slađa bolje đuska od nje. Slađa bolje đuska - rekla je Vesna.

Bonus video:

02:43

ĐUSKA BOLJE OD MENE, ALI SAMA JE TO HTELA! Vesna Đogani otvoreno o bivšoj ženi svog supruga! Jedno vreme sam bila U AGONIJI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.