Ubrati je nije lako! 10 razloga zbog kojih bi bilo totalno dojajno smuvati Cecu!

s njom uvek smete kroz crveno!

Ubrati je nije lako! 10 razloga zbog kojih bi bilo totalno dojajno smuvati Cecu!

Svako je nekada pomislio kako bi bilo super da je u vezi sa Cecom Ražnatović. Zato ćemo ovom prilikom izdvojiti 10 Cecinih prednosti nad ostalim devojkama.
Objavljeno: 29.11.2015. 13:30h
Ceca ne krije oduševljenje Putinom: On je pravi šmeker! (FOTO)Srpska Majka. Kraljica prljavog rokenrola. Najpoznatija žena u Srbiji. Žena, majka, boginja. Ceca Ražnatović. Ko ne bi želeo da bude s njom?

Ceca ne krije oduševljenje Putinom: On je pravi šmeker! (FOTO)Zato ćemo za vas izdvojiti 10 razloga, koje nam je sama Ceca dala, zbog kojih će svaki muškarac poželeti da bude njen ljubavnik.

1. Sa njom ćete uvek smeti da prođete kroz crveno. Možda malo i rizikovati život, ali kome ne treba dobra doza adrenalina u svakodnevnom životu. 

via GIPHY


2. Svi znamo koliko muškarci preziru ženske suze. S Cecom nećete nikada imati takvih problema. Njene suze nećete ni videti - one padaju na gore3. Ne morate da brinete o svom izgledu. Ceca vas i tako nikada neće lepo videti - njoj će se uvek mantati kad je s vama. A i realno, ko će gledati u vas pored Cece?!

via GIPHY


4. To je ta ljubav fatalna! Ceca kad se jednom zaljubi, voleće vas ko god da ste i gde god da ste. 

Printscreen/ YouTube/ The Zing Channel


5. Svi znamo koliko su raskidi teški. Ne morate brinuti! Ceca je tu da pomogne. Samo joj dajte broj i ona će umesto vas raskinuti s vašom devojkom. 6. Ako vam se nešto loše desi ne morate da strahujete. Ceca će to da sredi! Ako vas ko rani, daće vam svoju krv, čak će i oči sebi izvaditi ako zatražite od nje. A ko ne bi želeo takva dva prelepa oka? 7. S Cecom ćete čak i na grejanju uštedeti. Kome treba grejanje kad leži pored osobe čija je temperatura 39 sa 2.8. Dakako, i na izlaske nećete trošiti puno. Iako ne deluje tako, Ceca ne voli da troši novce na skupocena pića - samo votka s utehom i suze s ledom za ovu kraljicu.

via GIPHY


9. Pored toga što je štedljiva, Ceca ume i da donese novce u kuću. Dobro, možda ne baš novce, više zvezde. I dobro, ne da donese, nego da ukrade. Al to su samo nijanse. 10. I naravno, ne morate da brinete da će Ceca pobeći sa drugim. Ipak je ona cvetak zanovetak, nju ne može olako da ubere svako. (Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media