ANĐA PROGOVORILA O POTPISIVANJU UGOVORA ZA ZADRUGU, IŠLO JE SPONTANO: Reakcija njenih RODITELJA će vas ZBUNITI
Foto: NENAD KONSTANTINOVIĆ, ANA PAUNKOVIĆ, SHUTTERSTOCK/KURIR

OVO NISTE ZNALI

ANĐA PROGOVORILA O POTPISIVANJU UGOVORA ZA ZADRUGU, IŠLO JE SPONTANO: Reakcija njenih RODITELJA će vas ZBUNITI

Sve se desilo slučajno

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić vratila se u Crnu Goru kod svojih rodtelja, ostavila Zvezdana Slavnića i rešila da okrene potpuno ovi list u svom životu.

Anđela je otkrila kako se oseća, u kakvim je odnosima sa roditeljima, ali i šta bi radila kada bi videla da je zove Ana Ćurčić.

- Ne bih ništa rekla, mislim da nemam ja sa njom šta da pričam, zna se ko je trebao da priča sa njom. Roditelji su me sve vreme podržavali i jako mi je drago što se nisu oglašavali - rekla je Anđela, pa otkrila kako je ušla prvi put u "Zadrugu 5":

Ana Ćurčić
Ana Ćurčićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Slučajno, spontano, sa kafe, pravo u redakciju. Od tog spontano potpisanog stigao je i sledeći ugovor, a sa tim i moja totalna promena života. I sad mogu da kažem da sve ide najboljem mogućim redom i da se vraćam na pravi put. Moj roditelju su sada najsmireniji i najsigurniji u moju trenutnu putanju. Mnogo sam iscrpljena, i kad spavam kući, ne spavam mirno, vraća mi se stres, ali naspavaću se - rekla je Anđela, pa progovorila o udvaračima:

Otkrila u kakvim je odnosima sa roditeljima
Otkrila u kakvim je odnosima sa roditeljimafoto: Nemanja Nikolić, screenshot Pink tv

- Ima udvarača, ali ne postoji niko ko me zanima, od toga mi je najviše potreban odmor. Ove godine sam najviše uložila u ljubav. Da mogu da vratim vreme, sve bih isto uradila, ne bih ništa promenila - istakla je Anđela za "Hype".

Podsetimo, voditeljka Pinka i Zadruge Dušica Jakovljević oglasila za Espreso nakon što je Anđela Đurčić u intervju za domaće medije isprozivala popularnu voditeljku.

Bonus video:

05:23

BRZE VESTI 29.06.2023.

(Espreso/Hype)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.