NAVODNOG LJUBAVNIKA SUPRUGE DARKA FILIPOVIĆA JURI POLICIJA? Mediji tvrde da je OPTUŽEN ZA MILIONSKU KRAĐU
Darko Filipović, Foto: prentscreen/youtube/LUTAJUĆA KAMERA OLD

da li je moguće?

NAVODNOG LJUBAVNIKA SUPRUGE DARKA FILIPOVIĆA JURI POLICIJA? Mediji tvrde da je OPTUŽEN ZA MILIONSKU KRAĐU

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Darka Filipovića napustila supruga Jasmina

Objavljeno: 21:07h

Muškarac za kojeg nemački mediji pišu da je saučesnik Bosanke Mirnese S. u krađi novca iz transportne kompanije "Prosegur", navodno uživa u srpskoj prestonici sa još uvek zakonitom suprugom folkera Darka Filipovića.

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Darka Filipovića napustila supruga Jasmina posle više od 12 godina braka, te da je otišla iz porodičnog doma zbog drugog muškarca.

Kako "Alo" piše, u pitanju je R. S. za kojim traga nemačka policija jer se dovodi u vezu sa proneverom 1.25 miliona evra, dok se veruje da je kod njega ostao sav ukradeni novac. Krajem prošle godine svetski mediji pisali su o pljački u transportnoj kompaniji "Prosegur", u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja devojka R.S, u kutiji iznela novac i pobegla. U tome joj je, prema pisanju nemačkog "Bilda", pomogao upravo novi partner Darkove žene, koji ju je navodno i nagovorio na to krivično delo.

Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski beg
Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski begfoto: Privatna arhiva

Dok Mirnesa, iliti Miki, sada u zatvoru u Štutgartu čeka suđenje, R.S. uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, Darkovu ženu, piše pomenut domaći medij. Njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pevača, prema ovim navodima, donela je pre oko četiri meseca.

Jasmina i Darko su se upoznali sa njenim sadašnjim partnerom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno zajedno letovali u Tajlandu. Iako nikada nije želeo da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako piše isti portal, pala na njegovu galantnost, dok je novopečeni par uslikan nedavno u noćnom provodu na nastupu Emine Jahović u Beogradu.

- Počeli su da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vreme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom - rekao je izvor za "Alo" i dodao da papiri za razvod nisu zvanično podneti.

- Iselila se iz porodičnog doma u kojem je živela sa Darkom i ćerkom, ni jedno ni drugo još uvek nisu podneli papire za razvod - rekao je isti izvor.

Darko Filipović nije bio voljan da komentariše ove navode.

Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski beg
Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski begfoto: prentscreen/youtube/LUTAJUĆA KAMERA OLD

- Kao što sam vam već rekao, ne zanima me ni ta priča ni osoba iz moje prošlosti. Sve što mene interesuje jesu moja ćerka Nastija, njeni interesi, potrebe, sreća i budućnost, kao i posao kojim se bavim i po kojem sam poznat. Skandali me nikada nisu ni pratili ni zanimali, pa tako ni ovoga puta ne želim da budem deo tračeva i čaršijskih ogovaranja - rekao je kratko Darko Filipović.

Nemački mediji navode kako je Mirnesa upoznala R. S. u kafiću u Štutgartu dok su oboje bili u društvu prijatelja. Mirnesa je spomenula kako radi u "Proseguru" i da je u nabildovanom šarmeru videla svoju šansu. Dogovorili su sastanak i nastavili da se viđaju R.S. je, prema optužnici, u roku od dve sedmice uspeo da uveri Mirnesu da počini krivično delo, pišu nemački mediji. Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski beg. Kako navode nemački mediji, rešili su se Mirnesinog mobilnog telefona i odvezli se u Beč, a tamo ih je čekao Marko I.

R.S. je Mirnesi dao 20.000 evra, a ostatak plena je zadržao. Tokom sledećih nekoliko dana Marko I. je Mirnesu uz pomoć krijumčara odveo prvo u Hrvatsku, a zatim u Srbiju. Trojac je bio sretan zbog milionske pljačke. Ali, novi zajednički život bez finansijskih briga koji je R.S. obećao Mirnesi brzo se za plavušu pretvorio u pakao. Prema informacijama iz advokatskih krugova, njen čuvar nije skidao pogled s nje. R. S. više nije želeo da ima ništa s njom. Kad se požalila na to, zapretio joj je, a iza svih navoda u tekstu stoji Alo.rs.

Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski beg
Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski begfoto: prentscreen/youtube/LUTAJUĆA KAMERA OLD

(Alo / Vesna Đorđević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.