OSTAĆETE BEZ DAHA KADA BUDETE VIDELI KAKVU JE MAČKU OŽENIO NAJJAČI SRBIN: Nema ČOVEKA koji mu neće ZAVIDETI
Milan Jovanović, Foto: Filip Plavčić

brak

OSTAĆETE BEZ DAHA KADA BUDETE VIDELI KAKVU JE MAČKU OŽENIO NAJJAČI SRBIN: Nema ČOVEKA koji mu neće ZAVIDETI

Milan je jednom prilikom otkrio kako je zaprosio svoju suprugu

Objavljeno:

Milan Jovanović, poznatiji kao "Strongmen" i zvanično je bio proglašen za četvrtog najjačeg čovek na svetu. Nakon karijere u Americi, danas živi u Nišu, a široj javnosti postao je poznat po svojim snimcima u kojima govori o društvu i roditeljstvu.

Oženjen je prelepom Jelenom Jovanović, koja se retko pojavljuje u javnosti, a u mladosti se slikala za "Plejboj" i prava je lepotica.

On je svojevremno na svom Fejsbuk profilu čestitao rođendan, a tada je otkrio kako ju je zaprosio.

- Kada sam je prvi put video… bila je bre još uvek dete. Lepa, visoka… Ona voli da kaže uhranjena. Meni je uvek bila ono „aj kendi“. Voleo sam da je vidim. Onako komunikativnu, lako sam ubedio da mi da broj telefona. Dugo smo se družili, bili najbolji drugari… Ukapirao sam da stvari nisu navne kad nisam uspevao da „ugasim sliku“. I kad zažmurim njen lik mi je bio pred očima. Sve se desilo nekako spontano. Pamtim krivinu na putu prema vrežinskom bazenu gde smo se prvi put poljubili. Imala je taze napunjenih 18. Mic po mic. Počeli smo da se ljubimo žmureći. Zaprosio sam je. Ćutala je. Zaprosio sam je ponovo. Ćutala je… Pa je progovorila: „Zaprosi me još jednom.“ „A da se ti prvo izjasniš… pa ćemo lako za replay“. Drhtala je od sreće. Drhtao bi i ja da kitovi mogu da zadrhte. Napravila je čoveka od mene. Izrodila mi je decu. Bilo je potrebno mnogo snage voleti me sa svim mojim manama - napisao je tada između ostalog.

Milan je danas ponosni otac trojice dečaka, a profesorsku karijeru zamenio je trenerskom.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.