SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM, A DANAS IMA 60 GODINA: Izgleda bolje NEGO IKADA, prepoznajete li FRAJERA?
Roj Dupui, Foto: Printscreen: Youtube/media Channel

KO BI REKAO?

SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM, A DANAS IMA 60 GODINA: Izgleda bolje NEGO IKADA, prepoznajete li FRAJERA?

Dupui danas ima 60 godina, ali i dalje može da pohvali neverovatnim seksepilom i atraktivnim izgledom.

Objavljeno:

Serija "Nikita" je na malim ekranima prikazana premijerno 1997, a dugo je važila za jednu od najpopularnijih kako u svetu, tako u Srbiji. Nikita, čiji je lik donela glumica Peta Vilson, u to vreme je bila oličenje fatalne lepotice, ali je slavu pokupio i njen partner u seriji - njen mentor i nadređeni Majkl. Seksi, misterioznog, inteligentnog i pomalo opasnog Majkla tumačio je kanadski glumac Roj Dupui koji je ubrzo osvojio ženska srca širom sveta.

Dupui je tada bio na vrhuncu muške snage; bio je u srednjim 30-im i oduzimao je dah svojom pojavom - njegove plave oči, duža kosa i markantna pojava malo koju ženu su ostavljale ravnodušnom. No, ovaj Kanađanin je mogao da se pohvali i raskošnim glumačkim talentom i imao je sav potencijal da postane superzvezda.

No, glumac je želeo drugačiji život - ostao je u Kvebeku gde je nastavio aktivno da se bavi glumom i takođe veoma uspešno, ali uglavnom u okvirima svoje domovine. Većina njegovih ostvarenja snimljena je na francuskom jeziku, a on je pobrao na desetine filmskih nagrada što samo svedoči o kvalitetu glume.

Dupui danas ima 60 godina, ali i dalje može da pohvali neverovatnim seksepilom i atraktivnim izgledom. On je definitivno ostario, ali čini nam se kao vino - ima poneku boru više i u potpunosti je sed, ali upravo mu ta zrelost dodatno daje na šarmu.

Roj ima i vrlo zanimljiva interesovanja van glume; opsednut je jedrenjem, te poseduje nekoliko jedrilica, a navodno ima i veći brod koji priprema za duža okeanska putovanja. Obožava sport, posebno hokej, golf i padobranstvo, a njegovi hobiji su i astronomija i fizika.

Roj, inače, živi na jednom seoskom imanju u kući iz 1840-ih koju je u potpunosti sam renovirao i restaurirao.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Esprso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.