ZAVIRITE NA CRKVENO VENČANJE ĆERKE GAGIJA JOVANOVIĆA: Prizor koji će mnoge RAZNEŽITI
Anđela i Dragan Jovanović, Foto: prentscreen/TikTok/Andjela Jovanovic

predivno

ZAVIRITE NA CRKVENO VENČANJE ĆERKE GAGIJA JOVANOVIĆA: Prizor koji će mnoge RAZNEŽITI

Venčanju su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji

Objavljeno:

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš nedavno su se zakleli na večnju ljubav, a ona je sada podelila fotografije i sa crkvene ceremonije.

Naime, Anđela je na venčanju imala raskošnu venčanicu i veo, a sada je pokazala da je na crkvenom imala belu dugu haljinu, dok je njen izabranik imao lanenu košulju i odelo. Oboje su na glavi imali pletene venčiće od cveća.

Inače, oni su svadbeno veselje upriličili su na jednom salašu u Krčedinu, čemu su prisustvovali porodica, najbliža rodbina i prijatelji.

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš nedavno su se zakleli na večnju ljubav
Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš nedavno su se zakleli na večnju ljubavfoto: prentscreen/instagram/_blejzmodesti

Svadba je bila u prirodi među zelenilom, pored Dunava, a iako su mladenci pripreme veselja držali sve vreme u tajnosti, momenti sa venčanja istog dana su dospeli do javnosti.

Na crkvenom venčanju Anđela je imala belu dugu haljinu, dok je njen izabranik imao lanenu košulju i odelo
Na crkvenom venčanju Anđela je imala belu dugu haljinu, dok je njen izabranik imao lanenu košulju i odelofoto: prentscreen/instagram/_blejzmodesti

Mlada je blistala u beloj, dugoj korset venčanici sa dubokim šlicem, dugim velom i velikim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio tamno odelo i belu košulju, dok je posebno zanimljiv bio detalj koji je nosio na glavi u vidu venca.

Podsetimo, otac mlade, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović, ispratio je mezimicu do oltara, a potom se čvrsto zagrlio zeta, pa je jasno da se veoma vole i poštuju.

- Apsolutno, naravno, zauvek - rekla je Gagijeva ćerka Anđela na pitanje da li uzima Mihaila za supruga, a ništa manje ubeđen nije bio ni Mihail.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.