SVI GA SE SEĆATE KAO MALOG DETETA IZ ZVEZDICA, A ON JE IZRASTAO U PRAVU ZVERINU: Nećete pogoditi KO JE za 3 ŽIVOTA
Sergej Pajić, Foto: Printscreen/instagram/sergejpajic

SVI GA ZNATE

SVI GA SE SEĆATE KAO MALOG DETETA IZ ZVEZDICA, A ON JE IZRASTAO U PRAVU ZVERINU: Nećete pogoditi KO JE za 3 ŽIVOTA

Takođe, kada je reč o telu, Sergej neretko posećuje teretanu, te to i deli na društvenoj mreži instagram

Objavljeno: 19:10h

Pobednik pete sezone "Pinkovih zvezdica" koja je nosila naziv "All stars" i pevač, Sergej Pajić, od malih nogu rastao je na malim ekranima, te je tako svaka njegova promena itekako uočljiva.

Ovoga puta, odlučio je da na svom profilu na društvenoj mreži instagram objavi promenu koju je on uočio i koja je, po svemu sudeći, na nivou od nekoliko godina.

Naime, prvo je objavio svoj izgled lica nekada i sada, a ono što je zapravo činjenica jeste da je i dalje ostao miljenik pripadnica lepšeg pola
Naime, prvo je objavio svoj izgled lica nekada i sada, a ono što je zapravo činjenica jeste da je i dalje ostao miljenik pripadnica lepšeg polafoto: Printscreen/jutjub/amigshow

- Naime, prvo je objavio svoj izgled lica nekada i sada, a ono što je zapravo činjenica jeste da je i dalje ostao miljenik pripadnica lepšeg pola. Razlika je uočljiva, a ono što svima zapada za oko jesu tetovaže koje ima na vratu, a mnogi su ga u doba kada je tek počeo sa takmičenjem u "Pinkovim zvezdicama", poredili sa svetskom zvezdom, Džastinom Biberom, a evo kakvo mu je bilo detinjstvo.

kada je tek počeo sa takmičenjem u 'Pinkovim zvezdicama', poredili sa svetskom zvezdom, Džastinom Biberom
kada je tek počeo sa takmičenjem u "Pinkovim zvezdicama", poredili sa svetskom zvezdom, Džastinom Biberomfoto: Printscreen/ instagram/sergejpajic

Takođe, kada je reč o telu, Sergej neretko posećuje teretanu, te to i deli na društvenoj mreži instagram. Po svemu sudeći, itekako se brine o svom fizičkom izgledu, a tetovaže na telu su itekako vidljive.

00:39

SERGEJ PAJIĆ ZA KURIR TV O NASILJU NAD ŽENAMA I SILOVANJU SESTRE OD UKI Q: On je pušten, izjavio je stvari KOJE NISU NORMALNE!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.