ŽENE OBOŽAVAJU BJELU, A TEK DA MU VIDE SINA! Vatreni navijači ULOVLJENI dok rade OVO, prava dva ZAVODNIKA (FOTO)
Bjela, Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

kakav tata takav sin

ŽENE OBOŽAVAJU BJELU, A TEK DA MU VIDE SINA! Vatreni navijači ULOVLJENI dok rade OVO, prava dva ZAVODNIKA (FOTO)

Išli da podrže Partizan zajedno!

Objavljeno:

Svi znamo da je Dragan Bjelogrlić godinama veliki navijač crno-belih, a svoju ljubav prema ovom klubu preneo je i na svog sina. Aleksej Bjelogrlić je danas miljenih svih devojaka i devojčica u Srbiji, baš kao što je to njegov tata bio u bivšoj Jugi.

Bjela i danas važi za poželjnog muškarca iako je svoje srce odavno poklonio Maji, koja se retko kad pojavljuje u javnosti.

Mnogi zavide Bjeli na supruzi koja i dalje izgleda veoma atraktivno, što i ne čudi s obzirom na to da se nekada bavila modelingom. Jasno je i da su ćerka i sin ovog para pokupili samo najlepše od roditelja.

Zabrinuti pogledi
Zabrinuti pogledifoto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Aleksej i Bjela su pratili utakmicu i navijali žestoko za Partizan, a pobedu su slavili kao i svi verni ljubitelji ovog kluba. Fotograf je zabeležio i momenat kada su zabrinuto gledali utakmicu te je jasno da u navijanje ulaze svim srcem.

Kansije su išli i na zvaničnu proslavu titule.

1 / 5 Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Inače, sinoć su košarkaši i stručni štab Partizana žestoko slavili rekordnu, sedmu titulu šampiona ABA lige koju su klub i navijači čekali punih 10 godina. Tu je bio i Bogdan Diklić, o čemu smo pisali.

Bonus video:

02:35

RUSI SE NE ŠALE KAD PRIČAJU O NUKLEARNOM ORUŽJU! Ekspert o stanju na frontu: Ako se pištolj pojavi u prvom činu, MORA DA OPALI!

(Espreos)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.