ZAŠTO SU SINOĆ SVI BRUJALI O JELENI? Nije ni čudo što je SAN mnogih MUŠKARACA u Srbiji kad OVAKO IZGLEDA
Jelena Gavrilović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

elegancija

ZAŠTO SU SINOĆ SVI BRUJALI O JELENI? Nije ni čudo što je SAN mnogih MUŠKARACA u Srbiji kad OVAKO IZGLEDA

Zaista je čarobna!

Objavljeno:

Dama koja je sinoć mamila uzdahe mnogih na prestoničkom događaju bila je svakako i Jelena Gavrilović, naša proslavljena glumica koja ne greši kada je moda u pitanju.

Pisali smo i o stajlingu Biljane Tipsarević i prirodnoj lepoti Nataše Ninković, a nikako nismo mogli da preskočimo miljenicu žena koje vole modu, Jelenu Gavrilović.

Ona je sinoć opravdala titulu naše najstilizovanije glumice, a nosila je crnu elegantnu haljinu koja je oko vrata imala neverovatan detalj sa kristalima.

Jelena Gavrilović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena je zablistala budući da je imala i zalizanu frizuru, a crveni karmin je dao posebnu draž njenom izgledu. Glumica je zaista izgledala kao diva iz Holivuda, a crveni tepih joj fenomenalno pristaje.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Efektan i elegantan stajling zaokružila je malom crnom torbom i svojim omiljenim modnim dodatkom - diskretnim nakitom koji je dao posebnu notu njenom izgledu. Imala je i narukvicu sa kristalima.

Minđuše iako su male deluju izuzetno luksuzno, a budući da je imala ovako dobru haljinu ništa više od nakita nije ni bilo potrebno.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.