PRE TRI DECENIJE ZAVELA JE NAJBOLJEG FRAJERA I NESTALA: Danas je mnogi ne bi PREPOZNALI i dalje PLENI LEPOTOM
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/ Zarko Lausevic

predivna

PRE TRI DECENIJE ZAVELA JE NAJBOLJEG FRAJERA I NESTALA: Danas je mnogi ne bi PREPOZNALI i dalje PLENI LEPOTOM

U čuvenom filmu igrala je suprugu Žarka Lauševića

Objavljeno:

Glumica Kler Bekman rođena je 1961. godine u Njujorku, a veliku pažnju publike privukla je kada se pojavila u jednom jugoslovenskom filmu.

Naime, ona je 1993. godine odigrala glavnu žensku ulogu u film "Bolje od beksta", dok je glavnu mušku ulogu dobio Žarko Laušević, te godine svi su bili oduševljeni lepom glumicom kojoj je pripala uloga njegove supruge Stamene u ovom ostvarenju.

Nakon uloge u pomenutom filmu nastavila je da gradi svoju karijeru, a publika je mogla da je vidi u mnogim projektima, uglavnom je reč o dramama.

Film 'Bolje od bekstva', 1993. godina
Film "Bolje od bekstva", 1993. godinafoto: prentscreen/youtube/ Zarko Lausevic

Nakon tri decenije otkako je film prikazan lepu Kler možemo prepoznati po osmehu kojim se očarala nekada narod širom zemlje.

Nakon uloge u jugoslovenskom filmu nastavila je da se bavi glumom, te je publika mogla da je vidi u mnogim ostvarenjima, uglavnom je reč o dramama.
Nakon uloge u jugoslovenskom filmu nastavila je da se bavi glumom, te je publika mogla da je vidi u mnogim ostvarenjima, uglavnom je reč o dramama.foto: prentscreen/youtube/ CUNY TV

Podsetimo, u to vreme film "Bolje od bekstva" je oduševio domaću publiku, a danas ima status kultnog:

Glumica Kler Bekmen rođena je 1961. godine u Njujorku.
Glumica Kler Bekmen rođena je 1961. godine u Njujorku.foto: prentscreen/youtube/Zarko Lausevic

Stamena, Amerikanka jugoslovenskog porekla dolazi prvi put u zemlju svojih predaka da bi učila jezik. Slučajno upoznaje mladog beogradskog glumca Aleksu, u koga se zaljubljuje. Oni se venčaju u Pravoslavnoj crkvi i ubrzo nakon toga dobijaju sina. I tada kad je izgledalo da će se sve srećno završiti, stvari počinju da bivaju loše. Glumčeva identifikacija sa likom koji tumači i iznenadno osamostaljenje njegove žene nakon što je našla posao, razaraju njegov identitet i on počinje da pije. Oni ulaze u novu fazu svojih odnosa i života. Glumac prestaje da pije i dobija ulogu u predstavi, premijera njegovog novog komada je vrlo uspešna, ali je zbog negativne političke poruke skinuta sa repertoara. Jaz ponovo počinje da stvara sve veće probleme. Glumac zbog saobraćajne nesreće, koju izaziva u pijanom stanju, dospeva u zatvor. Supruga sa detetom odlazi u Ameriku. Njihov poslednji sastanak koji se odvija u Americi znači lament nad prošlošću i kraj veze.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.