MIŠA GROF NIJE OSTAO NEM NA NIKOLININE REČI: Javno ZAPRETIO da će OBJAVITI sledeći SADRŽAJ
Miša Grof, Foto: © ATA Images

bio je direktan

MIŠA GROF NIJE OSTAO NEM NA NIKOLININE REČI: Javno ZAPRETIO da će OBJAVITI sledeći SADRŽAJ

Ni godinu dana od smrti Vidoja Ristovića sukob između njegovog oca i njegove udovice ne jenjava

Objavljeno: 15:46h

Prošlo je više od godinu dana otkako je istoričar umetnosti, Vidoje Ristović pronađen mrtav u stanu.

Njegova supruga Nikolina Pišek iznela je određene detalje u javnost, te tvrdi da je žena koja je bila u stanu kada je Ristović preminuo zapravo bila u nekoj vezi sa njenim mužem.

Nikolina je, naime, takođe dodala da je i otac Vidoja Ristovića, Miša Grof, navodno sve to znao, ali je u javnosti plasirao sasvim drugačije.

Prošlo je više od godinu dana otkako je istoričar umetnosti, Vidoje Ristović pronađen mrtav u stanu
Prošlo je više od godinu dana otkako je istoričar umetnosti, Vidoje Ristović pronađen mrtav u stanufoto: prentscreen / instagram/nikolina_pisek

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža. Sve je jako čudno, uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da mu je srce otkazalo - rekla je Nikolina, a njen svekar Miša Grof se oglasio povodom celokupne situacije.

- Nije istina. Ona je luda žena. Nikada to nisam ni pričao. Imam dnevnik sa imenima muškaraca sa kojima je bila dok je bila u braku sa Vidojem i sve ću to objaviti - rekao je i nastavio:

- Ne lajem, ja ćutim, a ona laje. Ona je davala komentare u moje ime. Bila je na sahrani i više je nikada nisam ni video, a ni čuo. Imovina o kojoj se pisalo je imovina mojih roditelja, najbolje da joj to dam.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.