"PREDRAG LAŽE...": Ana Rajković priznala LJUBOMORU, pa progovorila o DRUGIM ŽENAMA
Ana i Predrag Rajković, Foto: Printscreen/instagram/anarajkovic

bila je iskrena

"PREDRAG LAŽE...": Ana Rajković priznala LJUBOMORU, pa progovorila o DRUGIM ŽENAMA

Sada su zajedno gostovali u jednom kvizu u kojem su zajedno govorili o svom odnosu

Objavljeno: 21:11h

Manekenka Ana Rajković već dugo je u braku sa golmanom reprezentacije Srbije Predragom Rajkovićem, sa kojim ima dva sina Relju i Tadiju, a popularni par neretko svoje privatne trenutke objavljuje na društvenim mrežama.

Ana je veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama, a njihov brak odoleo je nedavnim "trzavicama", odnosno glasinama o manekenkinoj preljubi.

Sada su zajedno gostovali u jednom kvizu u kojem su zajedno govorili o svom odnosu. Supruga srpskog golmana priznala je da je ljubomorna, ali ističe da Predrag prima više poruka na društvenim mrežama.

Jesam, jesam, ljubomorna sam. Ne zato što kao imam razloga, nemam pojma, ljubomorna sam na sve živo. Ne nešto previše, ali jesam. Ne kao na neke žene, to se rodiš tako - rekla je Ana
Jesam, jesam, ljubomorna sam. Ne zato što kao imam razloga, nemam pojma, ljubomorna sam na sve živo. Ne nešto previše, ali jesam. Ne kao na neke žene, to se rodiš tako - rekla je Anafoto: Instagram/rajkovic__ana

Jesam, jesam, ljubomorna sam. Ne zato što kao imam razloga, nemam pojma, ljubomorna sam na sve živo. Ne nešto previše, ali jesam. Ne kao na neke žene, to se rodiš tako - rekla je Ana.

Na pitanje kome više pišu na Instagramu, Predrag je ispalio ime svoje supruge, ona je negodovala, dok se on potom branio:

Laže Predrag da mu niko ne piše, on je poznati fudbaler, meni pišu zbog njega - istakla je u "IDJ kvizu".

Na pitanje kome više pišu na Instagramu, Predrag je ispalio ime svoje supruge, ona je negodovala, dok se on potom branio:
Na pitanje kome više pišu na Instagramu, Predrag je ispalio ime svoje supruge, ona je negodovala, dok se on potom branio:foto: AP/Darko Vojinović

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.