LOKALNA NIKOL KIDMAN ZAPALILA SVE VRELIM TELOM! Obožavate je u TURSKOJ SERIJI, a privatno je TEK BOMBETINA (FOTO)
Nalan ili Burdžu, Foto: Printscreen Instagram/burcubiricik

svaka čast!

LOKALNA NIKOL KIDMAN ZAPALILA SVE VRELIM TELOM! Obožavate je u TURSKOJ SERIJI, a privatno je TEK BOMBETINA (FOTO)

Na Instagramu je prati preko 4 miliona ljudi

Objavljeno: 13:45h

"Nevina" je turska televizijska serija koju je stvorila Gulseren Budajidžoglu, a glavnu ulogu tumači prelepa Burdžu Biridžik koju pamtimo kao Huliju iz serije „Suze moje sestre”. Serija je emitovana od 2021. do 2023. godine i izazvala je veliko interesovanje u Turskoj, a sada i u Srbiji.

Zanosna Burdžu Biridžik je, kako pišu turski mediji, sa samo 17 hodina izabrana za mediteransku lepoticu, a i dan danas je veoma zanosna.

Na Instagramu je prati preko 4 miliona ljudi, a njene objave lajkuju pratioci širom sveta. Međutim, ona je miljenica žena, najviše zbog svog izuzetnog stila koji gaji.

Nalan je zanosna lepotica i privatno
Nalan je zanosna lepotica i privatnofoto: Printscreen Instagram/burcubiricik

Lepa glumica svakodnevno objavljuje svoje modne kombinacije, kako sa raznih snimanja, tako i privatne momente. Poslednja objava je oduševila mnoge budući da pokazuje njen izražen seksepil.

Ona je pozirala u uskoj žutoj haljini koja je pokazala njenu izvajanu liniju. Korset je istakao struk, a glumica je izgledala kao prava holivudska diva.

Elegancija na nivou
Elegancija na nivoufoto: Printscreen Instagram/burcubiricik

Kosu je pokupila u spuštenu punđu, a za ovu priliku izabrala je zlatne minđuše.

Turski mediji je nazivaju još i "lokalna Nikol Kidman", a jasno je i zbog čega. Neverovatna sličnost i nama je zapala za oko.

Ona je rođena 4. мајa 1989 što znači da ima 34 године, a već od 2016. godine je udata za Emrea Ietkina. Ona često pokazuje i gde putuje sa svojim suprugom, ali i deli neke intimne trenutke.

Pogledajte kako izgleda ovaj ljubavni par:

Podsetimo, glavna uloga pripala je ovoj mladoj glumici, dok u ostalim ulogama gledamo neke od velikih zvezda turskih sapunica, između ostalih i tursko-nemačku glumicu Selmu Ergeč o kojoj smo već pisali.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.