DA LI PREPOZNAJETE ŽENU SA SLIKE? U jeku slave NAPUSTILA sve, danas je DRUGA ŽENA, a tek da vidite čime se sad BAVI
Pevačica, Foto: prentscreen/instagram/analog_mind_recordingstudio

nekad i sad

DA LI PREPOZNAJETE ŽENU SA SLIKE? U jeku slave NAPUSTILA sve, danas je DRUGA ŽENA, a tek da vidite čime se sad BAVI

Imala je uspešnu muzičku karijeru

Objavljeno: 11:35h

Ljiljana Rančić, poznata je pod umetničkim imenom Madam Piano, veliku slavu stekla je pre više od dve decenije kada se pojavio njen čuveni duet sa Italijanom Frankom Masijem, a reč je o numeri „Eternal love".

Kako je njena karijera počela da napreduje i kako ju je publika zavolela mnoge je iznenadilo to što je 2003. godine rešila da se povuče sa javne scene. Nakon toga pevačica je počela da se bavi astrologijom.

Kako je sama izjavila jednom prilikom odluku da se povuče donela je jer je javni život krenuo da je opterećuje. Radila je kao profesor, ali zatim je diplomirala na astrološkom institutu.

Pevačica Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, veliku popularnost na estradi postigla je duetom „Eternal love' koji je snimila sa Italijanom Frankom Masijem
Pevačica Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, veliku popularnost na estradi postigla je duetom „Eternal love" koji je snimila sa Italijanom Frankom Masijemfoto: prentscreen/youtube/HI FI Centar Official

Ljiljana je stekla sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa i predstavlja pod pseudonimom Nia Nedeljković.

"Astrologija je moja velika ljubav i tome sam se posvetila. Što se muzike tiče, zasviram i zapevam za svoju dušu. Estrada me ne zanima jer imam druge prioritete", rekla ona svojevremeno prenose mediji

Ljubav prema muzici je veoma rano pokazala, a mnogima je poznato da Madam Piano odlično svira violinu.

Ljiljana je davne 1991. godine sa glumicom Anom Sofrenović imala prvi javni nastup, a samo dve godine kasnije odnela je pobedu na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom "Sanjam".

Bila je u braku sa kolegom Dejana Škopelju, članom bendova "U škripcu" i "Babe". Sa njim je dobila ćerku Lunu. Sada je udata za Marka Nedeljkovića sa kojim je dobila sina Luku.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.