VAŽAN DAN U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA OVAKO SE SLAVI: Jedna stvar svima UPADA U OČI
Dejan Dragojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

čestitamo

VAŽAN DAN U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA OVAKO SE SLAVI: Jedna stvar svima UPADA U OČI

Ovako provodi ovaj dan

Objavljeno:

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone rijaliti programa "Zadruga", danas ima razlog sa slavlje.

Naime, Dejan danas slavi 28. rođendan. Nekoliko članova porodice i prijatelja uspelo je da ga iznenadi i da mu spreme dva čokoladna mafina sa svećicama.

Dejan je odlučio da sa devojkom proslavi rođendan gde su spremili luk, paradajz, hleb i paštetu. Mnogi su prokomentarisali da je ovo jedna lepa ljubavna priča i da su svima stavili do znanja da sitnice čine život.

Dejan danas slavi 28. rođendan
Dejan danas slavi 28. rođendanfoto: prentscreen/instagram/dejan_dragojevic_official_

Inače, prijatelji su mu javno čestitali rođendan, a kao najoriginalnije ćestitke izdvojile su se reči Marka Đedovića i Tare Simov.

- Srećan rođendan. Kada sam te upoznao, mislio sam da mi se mišljenje o tebi nikada neće promeniti i da si g**** neopevano. Nakon toga sam te upoznao zaista, ne ono što predstavljaš i priznaću ti da si najčudniji čovek kog sam ikada u životu sreo, ali da si mi jako drag (ne mogu onu drugu reč da prevalim preko usta) i mogu reći da te znam. Možeš da menjaš veru, pol, boju kože, devojke (snajke), mesta prebivališta, ma šta hoćeš, zauvek će mi ostati momenti koje smo zajedno proživljavali kao nešto što nas je zauvek zbližilo. Srećan ti rođendan i nek si samo srećan, sve podržavam - napisao je Marko Đedović na svom Instagam profilu u opisu zajedničke fotografije.

Inače, prijatelji su mu javno čestitali rođendan, a kao najoriginalnije ćestitke izdvojile su se reči Marka Đedovića
Inače, prijatelji su mu javno čestitali rođendan, a kao najoriginalnije ćestitke izdvojile su se reči Marka Đedovićafoto: prentscreen/instagram/dejan_dragojevic_official_

- Srećan rođendan bratu mom. Hvala na svoj podršci tokom moje trudnoće i svoj brizi. Želim ti sve što bih sebi poželela, sve do zvezda i nazad, a i jedno bebče, pa da kukamo jedno drugom. Voli te sestra - napisala je Tara.

Dejan je potom objavio i stori njegove devojke Jovane, gde mu je javno poručila da ga voli.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.