UDALA SE ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ: Anđela i Mihail sudbonosno DA IZGOVORILI TAJNO, ovo su svi detalji
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš, Foto: Milan Maricic/ATAImages

venčanje

UDALA SE ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ: Anđela i Mihail sudbonosno DA IZGOVORILI TAJNO, ovo su svi detalji

Glumica i atletičar izgovorili sudbonosno "da"

Objavljeno:

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš krunisali su svoju ljubav, koja traje skoro tri godine, tajnim venčanjem na salašu.

Mladenci su okupili najbližu rodbinu i prijatelje i sa njima svečano započeli bračni život. Njihova želja, inače, bila je da im venčanje bude tajno i intimno, a pogotovo nisu želeli kamere i medije, s obzirom na to da im je život prilično javan.

Anđela je blistala u venčanici sa otvorenim ramenima i dugim velom, dok je Mihail nosio klasično odelo, ali je imao venac na glavi.

Ana Jovanović i Mihail Dudaš se tajno venčali
Ana Jovanović i Mihail Dudaš se tajno venčalifoto: Milan Maricic/ATAImages

Oni su nedavno potvrdili da će se venčati, ali, kako je ćerka slavnog para Branke Pujić i Gagija Jovanovića otkrila, oni nisu želeli da se to sazna.

- Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela tada.

Podsetimo, Anđela i Mihail su u vezi nešto manje od tri godine.

- Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: “Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu.” Tako smo se našli ranije - istakla je Anđela jednom prilikom, na šta se nadovezao i Mihail:

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Jednom sam bio gost u emisiji u kojoj je i Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga, želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio sam koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi. Tako je počelo naše dopisivanje. Kada smo se videli, povezali smo se na prvu loptu i započeli nešto što traje - istakao je atletičar za “Gloriju”.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.