PRVO OGLAŠAVANJE VODITELJA PINKA NAKON OTKAZA: Evo zbog čega je DONEO KLJUČNU ODLUKU
Mihajlo Pavić, Foto: Printscreen/instagram/mihajlopavic

OBJASNIO SVE

PRVO OGLAŠAVANJE VODITELJA PINKA NAKON OTKAZA: Evo zbog čega je DONEO KLJUČNU ODLUKU

Stao na put lažnim nagađanjima!

Objavljeno:

Mihajlo Pavić, voditelj "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink i voditelj televizije Vesti, dao je otkaz i oprostio se od kolega i verne publike. On je svoju odluku saopštio u programu, a potom se oprostio i na društvenim mrežama.

- Hvala vam na pažnji i poverenju svih ovih godina. Pink Media Group je bila kuća u kojoj sam stasavao lično i profesionalno. Mi se vidimo nekad, na nekom drugom mestu. Hvala gledaocima i kolegama, do gledanja - rekao je Mihajlo i oprostio se od kolega i vernih gledaoca.

Njegova odluka izazvala je veliku pažnju domaće javnosti, a kako bi stao na put spekulacijama, ponovo se oglasio na društvenim mrežama i pojasnio zbog čega je odlučio da da otkaz, kao i da je prethodno obavestio menadžment kompanije.

Mihajlo Pavić otkrio što je dao otkaz na Pinku
Mihajlo Pavić otkrio što je dao otkaz na Pinkufoto: Tv Pink

- S obzirom na različita tumačenja mog odlaska sa TV Pink i brojna pitanja medija odlučio sam da se ovde oglasim. Prethodno sam obavestio menadžment, a nakon toga sam, iz ljudske i profesionalne potrebe odlučio da se na emotivan način odjavim, zahvalim kolegama i publici na dugogodišnjoj podršci. Žao mi je ako je moja odluka, da do kraja profesionalno obavim svoj posao, na bilo koji način protumačena drugačije - napisao je Mihajlo, pa dodao:

- O odlasku sa televizije sam dugo razmišljao, a ta odluka je motivisana isključivo ličnim razlozima i potrebama. TV Pink će ostati posebna uspomena, a mojim odlaskom neće se prekinuti dugogodišnja privatna i poslovna prijateljstva. Hvala vam na razumevanju - saopštio je Pavić.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.