OVAJ MUŠKARAC JAVNO STAO NA STRANU NATAŠE ŠAVIJE: Bez USTRUČAVANJA I DIREKTNO se obratio KARIĆU
Nataša Šavija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DETALJI

OVAJ MUŠKARAC JAVNO STAO NA STRANU NATAŠE ŠAVIJE: Bez USTRUČAVANJA I DIREKTNO se obratio KARIĆU

Ovaj slučaj jedna je od glavnih tema domaćih medija

Objavljeno:

Nakon što je Osman Karić izvređao Natašu Šaviju, koju je pre mesec i po dana pretukao njegov sin Stefan Karić, devojku je javno podržao i odbranio samo jedan rijaliti učesnik.

Reč je o Urošu Ćertiću, koji je i blizak sa Stefanom Karićem, ali njegovom ocu nije hteo da ćuti. Njega je izrevoltiralo to što je Osman uputio sramnu poruku Nataši, spomenuvši i njenu majku.

- Spremio sam poklon i hiljadu evra koje tražiš za izlazak na večeru. Povedi i kevu, daću ti još sto evra - napisao je Osman uz fotografiju na kojoj nasmejan pozira.

Nakon što je Osman Karić sramno izvređao Natašu Šaviju, koju je pre mesec i po dana pretukao njegov sin Stefan Karić, devojku je javno podržao i odbranio samo jedan rijaliti učesnik
Nakon što je Osman Karić sramno izvređao Natašu Šaviju, koju je pre mesec i po dana pretukao njegov sin Stefan Karić, devojku je javno podržao i odbranio samo jedan rijaliti učesnikfoto: prentscreen/instagram/ukicertic011

Ovo je razbesnelo brojne ljude, među kojima je i Uroš.

- Da li bi se sprdao da je tvoja ćerka dobila batine kao Nataša Šavija?! Evo samo pitam to. A ne možeš ni da zamisliš šta ja mislim o ovome, ali ćutaću zbog Stefana. Osmane Kariću, stvarno nije u redu, a da ne pričam da mu odmažeš i na sudu i u javnosti. Ne razumem. Nije uopšte trenutak ni slučaj za sprdnju - poručio mu je Uroš.

On je ponovo podržao Natašu i to nakon što je video njene slike ispred Palate pravde, nastale juče, 16. juna, a na kojima se jasno vidi užasna povreda lica i oka, kao posledica batina.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.