RADA MANOJLOVIĆ I BARBARA BOBAK: Iskrene do koske o životnim greškama, lekcijama, najvećim uspesima i ljubavima
Divan sou, Foto: Kurir

divan show

RADA MANOJLOVIĆ I BARBARA BOBAK: Iskrene do koske o životnim greškama, lekcijama, najvećim uspesima i ljubavima

Sve ovo i još mnogo toga vas očekuje u subotu od 15 časova na kanalu Kurir televizije

Objavljeno:

Subota popodne je na Kurir televiziji rezervisana za „divan show“, a autor i voditelj ove emisije, Ivan Gajić je ovaj put ugostio Radu Manojlović i Barbaru Bobak.

Tokom gotovo dva sata programa, popularne pevačice su sa domaćinom emisije pričale na sve teme. Rada je priznala da su joj "bacali magiju", progovorila je o ozbiljnoj prekretnici u životu, promenama, ko se prema njoj oše poneo, ali i kome je dala 1001 šansu, a on je nije iskoristio.

Pevačica je otkrila i kolike je imala finansijske gubitke zbog loših poslovnih odluka.

Barbara i Rada su na zanimljiv način odgovorile na Gajićevo pitanje da li bi ponovo bile u vezi sa nekim pevačem, tako da će vas sasvim sigurno njihovi odgovori iznenaditi.

Bobakova je imala šta da kaže i na račun kolega koji na nastupima pevaju na plejbek, a nije štedela reči ni o onima koji dođu na proslavu kao gosti pa uzmu sav bakšiš za sebe. Osvrnula se i na priče da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

Sa Milicom Stanimirović sa Espreso portala gošće i Ivan su pričali o letnjim avanturama, da li su ih imali i kakav stav imaju o takozvanim vezama bez obaveza, a Maša Kostić je u „Mašinom izazovu“ pevačicu Zejnu izazvala na ozbilljan sportski dvoboj.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.