SVI ZNATE KO JE BOSANČEVA ĆERKA, MALO KO ZNA DA ON IMA I SINA: Evo kako ON IZGLEDA, kažu da BAŠ LIČE
Dragan Stojković Bosanac, Foto: Nemanja Nikolić

NEVEROVATNO

SVI ZNATE KO JE BOSANČEVA ĆERKA, MALO KO ZNA DA ON IMA I SINA: Evo kako ON IZGLEDA, kažu da BAŠ LIČE

Bosančev naslednik vodi miran život daleko od medija i očiju javnosti, pa ga tako nikada nismo videli na nekom javnom događaju

Objavljeno:

Ćerku harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandru Stojković Džidžu svi znaju, ali malo ko zna kako njegov sin izgleda.

Član žirija „Zvezda Granda“ nikada svoju porodicu nije eksponirao u javnosti, a sticajem okolsnoti njegovu ćerku svi znaju jer se bavi muzikom već godinama.

Na jednoj od retkih fotografija sa porodičnog okupljanja imali smo priliku da vidimo i njegovog sina Aleksandra.

Dragan Stojković Bosanac sin
Dragan Stojković Bosanac sinfoto: Emilija Jovanović

Bosančev naslednik vodi miran život daleko od medija i očiju javnosti, pa ga tako nikada nismo videli na nekom javnom događaju.

Ni supruga Dunja se nikada nije pojavljivala u medijima, a samo smo je nekoliko puta da je viđali u javnosti i to kada je sa suprugom posećivala neke bitne događaje.

Porodica Dragana Stojkovića Bosanca
Porodica Dragana Stojkovića Bosancafoto: Printscreen/instagram/draganstojkovicbosanac

Podsetimo, harmonikaš je nedavno u izjavi za Grand upravo ispičao jednu situaciju sa kolegama. Otkrio je da je pevač Nedeljko Bajić Baja plakao u njegovom studiju i to zbog Miloša Bojanića.

-Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Ja sam mu rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva – rekao je Bosanac nedavno.

Bonus video:

02:24

NE ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO! Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a onda potkačio neke članove ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA

(Espreso/GrandOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.