NATAŠA ŠAVIJA STIGLA NA SUD, ALI NE NA SUĐENJE SA KARIĆEM! Podlivi sa lica NE PROLAZE, evo kako IZGLEDA (FOTO)
Nataša Šavija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POTRESNO

NATAŠA ŠAVIJA STIGLA NA SUD, ALI NE NA SUĐENJE SA KARIĆEM! Podlivi sa lica NE PROLAZE, evo kako IZGLEDA (FOTO)

Stigla je u društvu advokata

Objavljeno: 15:02h

Nataša Šavija pojavila se u prepodnevnim satima u Palati pravde, a mediji prenose, njen dolazak na sud nema nikakve veze sa slučajem koji se vodi protiv Stefana Karića.

Starleta je stigla ozbiljna i bez trunke šminke u sud, kao i bez naočara za sunce. Na njenom licu i dalje su vidljive jezive povrede od prebijanja u noći između 2. i 3. maja, a za koje je optužila bivšeg zadrugara protiv koga vodi i privatan proces.

Šavija je prethodno sedela u kafiću, dok je čekala advokate s kojima je kasnije ušla u Palatu pravde, a kada se pojavila na dnevnom svetlu, svi podlivi su se videli kao i oko koje joj je i dalje oštećeno.

Nataša Šavija stigla u Palatu pravde
Nataša Šavija stigla u Palatu pravdefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Da su povrede zastrašujuće, govori i to da Nataša mora da se podvrgne još jednoj operaciji lica, kao i da zbog cele situacije pije antidepresive.

Nataša Šavija nije došla zbog Karića
Nataša Šavija nije došla zbog Karićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Karić se za naš portal prvi put oglasio o svim optužbama, te istakao da su ga svi osudili i pre nego što je sud doneo odluku. Ipak, posle fotografija i tvrdnji Šavije da joj je on naneo povrede, javnost se uznemirila zbog zverskog prebijanja, te on nije želeo da govori konkretno o noći kada se sa Natašom susreo na svadbi.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.