OVAKO DANAS IZGLEDA VLADA STANOJEVIĆ O KOJEM JE BRUJALA CELA ZEMLJA: Nije više kao pre, POSTOJI FOTKA BEZ MAJICE
Vladimir Stanojević, Foto: Damir Dervišagić

sada je jasno

OVAKO DANAS IZGLEDA VLADA STANOJEVIĆ O KOJEM JE BRUJALA CELA ZEMLJA: Nije više kao pre, POSTOJI FOTKA BEZ MAJICE

Vlada je kako prenose domaći mediji u međuvremenu postao i otac, a budući da njegova supruga iz prethodne veze ima ćerku, on ju je prihvatio kao svoju

Objavljeno:

Srpski voditelj Vladimir Stanojević već dugi niz godina živi u radi u Americi, a sudeći po njegovim fotografijama život na drugom kontinentu mu i te kako prija

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, sa kojom je bio u vezi, 2015. godine prijavila ga je za nasilje, a ubrzo zatim protiv njega je podignuta i optužnica. Do sudskog procesa nije došlo jer je Vladimir otputovao u Ameriku, gde i danas živi.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

On je zemlju napustio da bi, kako je tada rekao, učio jezik, a na svom instagramu deli fotografje bezbrižnog života, sa bazena, brodića, iz različitih delova Amerike, a informaciju da se oženio krije kao zmija noge.

Vlada je kako prenose domaći mediji u međuvremenu postao i otac, a budući da njegova supruga iz prethodne veze ima ćerku, on ju je prihvatio kao svoju.

Iako ga dugo nismo videli na ovim prostorima, fotografije koje objavljuje na Instagramu svedoče da se likom nije nimalo promenio. Uprkos tome što je zašao u četrdesete godine, trudi se da održava formu.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.