MARIJA ŠERIFOVIĆ KUKA ZBOG BOLOVA! Otkrila šta ju je SNAŠLO, baš TRPI
Marija Šerifović, Foto: Printscreen Youtube/Marija Šerifović

POTRESNO

MARIJA ŠERIFOVIĆ KUKA ZBOG BOLOVA! Otkrila šta ju je SNAŠLO, baš TRPI

Ona je u jednom trenutku čak i zaplakala od bolova, što je mnoge iznenadilo da vide Mariju sa suzama u očima, jer do sada to nismo imali prilike da vidimo

Objavljeno:

Pre nekoliko dana Marija Šerifović otputovala je u Ljubljanu gde je imala zakazan koncert, međutim odmor od vožnje i opušteno spavanje pred nastup pokvarila joj je jedna tegoba koja je mogla da je košta izlaska na scenu.

Naime, pevačica se u svom prošlom vlogu požalila publici kako je izuzetno loše spavala u Podgorici gde je prethodno gostovala što je ostavilo posledice na njena leđa.

- Stravične bolove imam, spazam cele desne strane, popila sam dva leka. Ovo je sve zbog lošeg spavanja nažalost. Spavala sam osrednje, iako sam ponela svoj jastuk. Meni je cela jedna strana tela potpun ukočena, molila sam i kumila sinoć da neko dođe da me izmasira, namaže neku kremu da bih uspela da izguram danas do kraja. Stravično, sve mi je pokočeno, ne mogu ništa– rekla je Marija i otkrila:

Marija Šerifović plače od bolove
Marija Šerifović plače od bolovefoto: Printscreen Youtube/Marija Šerifović

- Čekam da dođu maseri, kiropraktičari, da me oprave jer moje rame je palo. Malo je to sad trenutno lakše, kada su mi izmasirali. Bože pomozi - dodala je pevačica.

Marija Šerifović bolovi
Marija Šerifović bolovifoto: Printscreen Youtube/Marija Šerifović

Ona je u jednom trenutku čak i zaplakala od bolova, što je mnoge iznenadilo da vide Mariju sa suzama u očima, jer do sada to nismo imali prilike da vidimo.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.