KADA JE OMILJENI GLUMAC POSLAO PORUKU JOKIĆU I IGRAČIMA SVI SU PRASNULI U SMEH: Baš se IZBLAMIRAO, pogledajte SAMO
Nikola Jokić, Foto: Starsport©

HIT na internetu

KADA JE OMILJENI GLUMAC POSLAO PORUKU JOKIĆU I IGRAČIMA SVI SU PRASNULI U SMEH: Baš se IZBLAMIRAO, pogledajte SAMO

Ovo je izazvalo brojne duhovite komentare širom društvenih mreža.

Objavljeno:

Ken Džong, glumac koji je tumačio lik Leslija Čaua u jednoj od najpopularnijih komedija 21. veka, „Mamurluk u Las Vegasu“ („Hangover“), poznat je kao veliki navijač Denver Nagetsa, pa je nedavno u sjajnom raspoloženju dočekao prvi meč finala protiv Majami Hita.

Kao rado viđen gost u dvorani tima iz Kolorada, Džong je tada dobio priliku da na poluvremenu sa pola terena šutira ka košu, ali se propisno obrukao, pošto nijedan od njegovih pokušaja nije bio ni blizu koša, što je izazvalo salve smeha u samoj Bol areni, ali i brojne duhovite komentare širom društvenih mreža.

Srećom po njega, ali i navijače u Srbiji (i Koloradu), Nikola Jokić i drugari su bili mnogo bolje raspoloženi za probacivanje lopte kroz obruč, a udela u tome ima i sam Džong, pošto je pre meča imao specijalnu poruku za igrače svog omiljenog tima:

„Ovo je Ken Džong, poznat kao Lesli Čau iz ‘Mamurluka’. Napred Nagetsi, čestitam na prvoj utakmici finala NBA lige“, rekao je tada vidno raspoloženi Džong.

Snimak njegovog… pa, očajnog šutiranja na koš možete da pogedate ispod:

Iako postoji velika sumnja u njegove košarkaške sposobnosti, jedno je sigurno – možda i najveći navijač Denvera među poznatim ličnostima ne bi imao ništa protiv da nastavi da očajnim šutevima sa pola terena zabavlja ljubitelje košarke, sve dok to doprinese Denverovim pobedama.

Bonus video:

15:41

VEČERNJI DNEVNIK 14.06.2023.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.