DANAS JE SAHRANA SINA ENESA BEGOVIĆA: Poznato vreme i mesto, OGROMNA TRAGEDIJA
Armin Begović, Foto: Instagram/enesbegovic63

TUGA

DANAS JE SAHRANA SINA ENESA BEGOVIĆA: Poznato vreme i mesto, OGROMNA TRAGEDIJA

Armin je živeo u Sarajevu, a radio je u Ministarstvu spoljašnjih poslova BiH

Objavljeno: 10:59h

Sin pevača Enesa Begovića, Armin preminuo je pre dva dana, u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Naime, Armin je izgubio bitku života u 30. godini, a u tom trenutku bio je okružen najbližima koji su duboko potreseni nenadoknadivim gubitkom.

Sahrana mladog Armina će se održati danas, u 14:30 sati na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Sahrana mladog Armina će se održati danas, u 14:30 sati
Sahrana mladog Armina će se održati danas, u 14:30 satifoto: Instagram/enesbegovic63

Armin je živeo u Sarajevu i bio je zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova BiH. Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković oglasio se na Tviteru povodom ovog tragičnog gubitka.

- Duboko ožalošćeni obaveštavamo rodbinu, prijatelje i komšije da se naš dragi Armin Enes Begović preselio na Ahiret u utorak, 13. juna 2023. godine, u 30. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 15. juna 2023. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju Bare. Ožalošćeni: supruga Almina, otac Enes, majka Azemina, sestra Arijana, zet Haris, nana Zibija i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti istog dana u 14:30 sati u kući žalosti - stoji u saoštenju porodice na umrlici mladog Begovića.

Podsećanja radi, Armin Begović je preminuo u 30. godini, i za koji dan je trebalo da postane otac. Živeo je u Sarajevu, a radio je u Ministarstvu spoljašnjih poslova BiH.

Armin Begović je preminuo u 30. godini, i za koji džan je trebalo da postane otac.
Armin Begović je preminuo u 30. godini, i za koji džan je trebalo da postane otac.foto: Printscreen Instagram/enesbegovic63

Pevačev sin od rođenja je imao autoimuno oboljenje sa kojim se borio godinama, a najveću ulogu u toj, nekad i svakodnevnoj, borbi za zdravlje, imao je upravo Enes koji je sa sinom obišao mnoge klinike i doktore, piše Exkluziva.ba.

Lek su, kako tvrdi ovaj mediji, našli pre nekoliko godina, pa je Armin svaki mesec primao skupe injekcije koje su stabilizovale njegovo trenutno stanje.

No, autoimunološke bolesti se ne opisuju uzalud kao podmukle jer one znaju uraditi upravo ovo što se desilo Enesovom sinu. Primire se, a onda i najobičnija upala grla zna da izazove haos u organizmu koji rezultira, nažalost, smrću.

Kako je izvor blizak porodici pevača ispričao, Armin se lečio i u Turskoj, a sve je bilo jako teško jer je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju.

- Teško je sve ovo. Bolovao je pre nekoliko godina, ne mogu da tvrdim, ali sam čuo da je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju. Porodica je to teško podnela, ali nisu posustajali. Držali su se zajedno i sve činili da Armin ozdravi. Navodno je bio na lečenju u Turskoj, tačnije u Istanbulu na jednoj klinici. Dato je na desetine hiljada evra da ozdravi - navodi izvor za "Kurir" i dodao:

- Tada je višemesečno lečenje uspešno završeno. Armin se oporavio, zaposlio, oženio. Njegova supruga je trudna, samo što se ne porodi. Tuga, nije dočekao da uzme svoje dete u naručje. Ovo je veliki šok za sve. Enes gotovo i da ne govori, nema snage, tuga ga je slomila - završava izvor.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.