KAO DA SU DOBILI NA LOTOU I BAŠ IH BRIGA! Ove naše zvezde još uvek troše pare od RIJALITIJA i žive kao carevi...
Foto: Damir Dervišagić

Njima je lepo

KAO DA SU DOBILI NA LOTOU I BAŠ IH BRIGA! Ove naše zvezde još uvek troše pare od RIJALITIJA i žive kao carevi...

Njima je učešće u rijalitijima "Parovi" i "Farma" donelo popolarnost i bogatstvo
Objavljeno:

Ako ste pevač/pevačica i nemate hit - jedino što vam preostaje jeste da odete u neki rijaliti program i probate na taj način sebi da obezbedite popularnost i "tezge".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak ako nemate zvanje, eto prilike da budete "neko".

Jelena Golubović

foto: Damir Dervišagić

Rediteljka je za rekordno vreme od godinu dana zaradila čak 100.000 evra. Jelena je tokom prvog učešća u rijalitiju "Parovi" osvojila drugo mesto, a kada se nagradi doda honorar koji joj pripada, njena zarada iznosi 35.000 evra. Nakon toga Golubovićeva je učestvovala u "Maldivima" za šta je dobila honorar oko 4.000 evra, a onda ponovo u "Parovima" za šta je dobila 10.000 evra. Jelena je posetila i imanje u Lisoviću i za pojavljivanje u rijalitiju "Farma" tražila da joj se isplati dug od 40.000 evra za pobedu u jednoj od prethodnih sezona, ali i dodatan honorar od 10.000 evra.

Međutim tu nije bio kraj. Rediteljka je naredne godine odnela i pobedu u rijalitiju "Farma" i tako uvećala svoj budžet za još 50.000 evra.

Stanija

foto: preentscreen, instagram

Pobednica "Farme 6", trebala je da dobije nagradu od 50.000 evra. Međutim kada su se oduzele kazne i porez od ukupne cifre, Stanija je dobila 25.000 evra koje je ravnopravno podelila sa Kristijanom Golubovićem.

Stanija je učestvovala i u "Farmi 4" kada je imala nedeljni honorar 1.000 evra.

Milan Topalović Topalko

foto: Dragan Kadić

Pevač je odneo pobedu u prvoj sezoni rijalitiju "Farma" kada je osvojio čak 100.000 evra. Topalko je sebi od tog novca kupio stan. Međutim, ova pobeda donela mu je mnogo više. On je postao toliko popularan da je odmah posle "Farme" pobedio na "Grand festivalu" i osvojio 25.000 evra, ali i potpisao ugovor sa jednom auto kućom koja mu je dala da besplatno vozi automobil.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.