DA LI JE MOGUĆE DA OVO SAZNAJEMO POSLE TOLIKO GODINA? Bivši Jovane Jeremić je doživeo TRAGIČNU SUDBINU, POTRESNO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

tragedija

DA LI JE MOGUĆE DA OVO SAZNAJEMO POSLE TOLIKO GODINA? Bivši Jovane Jeremić je doživeo TRAGIČNU SUDBINU, POTRESNO

Čovek koji će kasnije postati njena najveća ljubav nije odustajao.

Objavljeno:

Jovana Jeremić progovorila je o čoveku svog života, koji je, kako kaže, njoj postavio standard za muškarce koji niko posle njega nije ispunio.

- Uz mene idu samo najbolje baje. Ja sam imala malo tragičnu sudbinu. Kad su prijatelji u pitanju izgubila sam ih dosta, kao i veliku ljubav. On je bio stranac. Bio je stariji i jako moćan čovek. Okretao me je 60 puta u minutu i bio veoma ljubomoran! Ja nisam želela da budem sa njim na početku zato što je stariji, ali bio je uporan. Rekalo mi je: "Ako mi se ne javiš na telefon i ne odemo na dejt, ja ću doći ispred tvog stana kolima i trubiti dok ne siđeš" - rekla je Jeremić.

Čovek koji će kasnije postati njena najveća ljubav nije odustajao.

Slomila se
Slomila sefoto: KURIR TELEVIZIJA

- Nedugo posle toga, jedne noći oko 11 sati, sestra mi je rekla: "Ko je ovaj manijak što trubi, probudi celo Mirijevo." Živela sam tada na Mirijevu. To je bio on. Rekao je : Jesam li ti rekao ako se ne javiš, ja ču doći. Siđi, ja neću prestati ako ne siđeš!" Tad smo se smuvali, a sve ostalo je istorija. Takav čovek se ne rađa dva puta. Bio je džentlmen, gospodin i gospodar u svakom smislu.

Smrt dečka voditeljke Pinka
Smrt dečka voditeljke Pinkafoto: KURIR TELEVIZIJA

Na pitanje voditelja Ivana Gajića zašto se i kako ta ljubav završila Jeremić je dala potresan odgovor:

- Izgubio je život, nažalost. Bio tu da mi pokaže šta je prava ljubav. Pokazao mi je kakav tip miškarca treba da bude. Ja sam tada imala tačno 24 godine i bila jako mlada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.