POZNATA PEVAČICA TERA SINOVE DA NOSE ŽENSKU ODEĆU? Isplivale OPTUŽBE zbog kojih je dobila ODVRATNE KOMENTARE
Megan Foks, Foto: Profimedia

šta vi mislitE?

POZNATA PEVAČICA TERA SINOVE DA NOSE ŽENSKU ODEĆU? Isplivale OPTUŽBE zbog kojih je dobila ODVRATNE KOMENTARE

Na njegove optužbe ubrzo je reagovala i Megan Foks koja se oglasila na svom Instagram profilu i osula oštru paljbu po Robiju

Objavljeno:

Glumica Megan Foks već nekoliko dana je u žići interesovanja javnosti zbog načina na koji oblači svoju decu.

Naime, producent Robi Starbak objavio je na mrežama fotografiju Megan sa sinovima, koji imaju dugu kosu i na slici jedan od njih nosi roze majicu, a potom uputio opasku na glumičin račun:

- Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih - napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.

Na njegove optužbe ubrzo je reagovala i Megan Foks koja se oglasila na svom Instagram profilu i osula oštru paljbu po Robiju:

- Zaista ne želim da obraćam pažnju na vas, jer je očigledno da ste lovac na slavu, ali dozvolite mi da vam nešto saopštim. Bez obzira na to koliko ste očajni da steknete bogatstvo, moć, uspeh ili slavu, nikada nemojte koristiti decu kao polugu ili društvenu valutu, posebno pod zlonamernim i netačnim izgovorom. Iskorišćavanje rodnog identiteta mog deteta za privlačenje pažnje u vašoj političkoj kampanji dovelo vas je na pogrešnu stranu univerzuma. Mnogo puta su me spalili na lomači nesigurni, narcisoidni, impotentni ljudi kao što si ti, a ipak sam još ovde - zakačio si se sa pogrešnom vešticom - napisala je Foksova.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.