ANA ĆURČIĆ NIJE DOBRO: Trpi velike BOLOVE, moćna žena OTKRILA ŠTA JOJ SE DEŠAVA
Ana Ćurčić, Foto: PETAR ALEKSIĆ

turbulentno

ANA ĆURČIĆ NIJE DOBRO: Trpi velike BOLOVE, moćna žena OTKRILA ŠTA JOJ SE DEŠAVA

Pevačica je otkrila i da se Ana Ćurčić hitno iselila iz stana u kome je živela sa Zvezdanom Slavnićem

Objavljeno:

Pevačica je otkrila i da se Ana Ćurčić hitno iselila iz stana u kome je živela sa Zvezdanom Slavnićem!

Zorica Marković ispričala i da se Ana ne oseća zdravstveno najbolje, zbog čega mora na detaljne pretrage i preglede, a Aca Bulić se ne odvaja od nje.

Pevačica je otkrila i da se Ana Ćurčić hitno iselila iz stana u kome je živela sa Zvezdanom Slavnićem!

1 / 4 Foto: PETAR ALEKSIĆ

- Ana nije dobro zdravstveno, treba da ide kod lekara da se prekontroliše. Borila se kao lavica ne znam ni odakle joj snage, ali mislim da je iscrpela zadnje atome snage. Trebaće joj vremena da se oporavi. Imala je mnogo stresova, organizam joj je iscrpljen, rekla mi je da je sve živo boli od glave do pete i da mora redom da ide po lekarima, jer joj je organizam doživeo šok. Nije puno ni jela, nije imala apetit tamo - otkrila je Zorica za Informer i osvrnula se na priče da se Ana plaši Zvezdana i njegove osvete zbog svega što je iznela javno u rijalitiju.

- Stan u kome je živela sa Zvezdanom je odmah napustila. Dan po izlasku iz rijalitija, rekla mi je da ne želi da boravi više u tom prostoru gde je sve podseća na njega. Uzela je neke stvari, sitnice i vratila je ključeve stana vlasnicima od kojih je iznajmljivala taj stan godinama. Ja sam joj rekla da sam ja posle razvoda sve ispraznila, ostali su prazni zidovi, čak sam i kuću prodala i otišla odatle jer nisam želela da me bilo šta podseća na tu ljubav. Tako je i Ana uradila, promenila je stan, ali iz Beograda neće da ide zbog dece i majke - objasnila je Zorica koja uskoro planira da poseti Ani u novom stanu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.