Ma, nije moguće da ovako izgleda! Seka Aleksić u KUĆNOM izdanju BEZ TRUNKE ŠMINKE! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

Da li biste je prepoznali?

Ma, nije moguće da ovako izgleda! Seka Aleksić u KUĆNOM izdanju BEZ TRUNKE ŠMINKE! (FOTO)

Seka Aleksić važi za jednu od najpopularnijih, ali i najlepših pevačica na ovim prostorima koju zbog posla kojim se bavi, retko kada imamo priliku da vidimo bez šminke
Objavljeno:

Folk diva Seka Aleksić, i pored majčinskih obaveza, ovih dana vredno radi na svom novom albumu, čija je promocija zakazana za naredni mesec.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako još uvek nije otkrila kako će se njen novi album zvati, Seka je fanove obavestila da je rad na novim pesmama pri kraju.

- Od meseca aprila me očekuje promocija novog albuma! Za sada sam jako zadovoljna kako zvuče pesme koje sam skoro završila u studiju! Nešto malo drugačije od onoga kakvu ste navikli da čujete Seku! Iskreno se nadam da smo pogodili vaš ukus - napisala je pevačica na Instagramu.

foto: Damir Dervišagić

Ne sumnjamo da svi jedva čekaju da čuju novi Sekin album i vide kakve je to promene uvela pevačica, ali sigurni smo i da bi voleli da otkriju kako to Seka izgleda bez i jedne jedine šminke.

Njen posao obično zahteva jaku scensku šminku, ali je pevačica objavila fotografiju u kućnom izdanju i iznenadila sve svoje fanove!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.