VODITELJKA PINKA SE RASPLAKALA U EMSIJI: OVE DETALJE IZ ŽIVOTA NISMO ZNALI, pomoć ovog MOĆNIKA NE MOŽE da ZABORAVI
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

otvorila dušu

VODITELJKA PINKA SE RASPLAKALA U EMSIJI: OVE DETALJE IZ ŽIVOTA NISMO ZNALI, pomoć ovog MOĆNIKA NE MOŽE da ZABORAVI

"Nije sramota pitati za pomoć." rekla je Jovana

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić sa knedlom u grlu govorila je o borbi koju je vodila sa svojom ćerkom, Leom, kako bi zajedno prevazišle sve poteškoće sa kojima su se susrele neposredno nakon Jovaninog razvoda.

Jeremićeva se rasplakala u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa svima poručila da nije sramota tražiti pomoć:

- Tako je, kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ja ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora. Meni su ljudi sa ''Pinka'' mnogo pomogli, svi su mi kao velika porodica. Željko Mitrović mi je rekao pre nego što sam potpisala ugovor da budem svoja, takva kakva jesam i da lepo govorim. Nikad neću zaboraviti šta su Milica i Željko za mene učinili, oni su veliki ljudi. Ja sam emotivna privatno, ali na poslu kidam. Radila sam gotovo na svim televizijama. U prošlosti sam davala celu sebe, a to nisu cenili, a sada moram da kažem da sam istinski cenjena. Malo je nas dobrih radnima. Ljude treba da bude sramota, jer su protiv ''Zadruge'', a sami su loši po sebe i druge - istakla je Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Jovana Jeremić se rasplakala u emisji
Jovana Jeremić se rasplakala u emisjifoto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Voditeljka je, takođe, otkrila planove za leto, pa naglasila da njena publika može uživati u njenom prvoj pesmi, jer će druga malo pričekati, s obzirom da joj je potreban predah.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.