DIRLJIVA ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE SPAVAO ISPOD MOSTA: Mustafina ŽIVOTNA PRIČA rasplakaće svakoga
Mustafa Hrustić, Foto: prentscreen/youtube/Srećko Stipović

EMOTIVNO

DIRLJIVA ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE SPAVAO ISPOD MOSTA: Mustafina ŽIVOTNA PRIČA rasplakaće svakoga

Iskreno je govorio o svom životu

Objavljeno:

Ulični pevač Mustafa Hrustić (23) iz Zenice, o kome kome su svi mediji pisali proteklih dana, a koji je živeo ispod mosta, ponovo ima krov nad glavom.

Zahvaljujući dobrim ljudima, najpre Mariji Šerifović, koja je podelila apel da je povežu sa ovim skromnim momkom, on se vratio u stari stan.

Kao sedmogodišnji dečak ostao je bez roditelja, a ljudi koji su vodili brigu o njemu su ga od malih nogu primoravali da zarađuje. Tako je Mustafa izgubio pravo na srećno i bezbrižno detinjstvo, ali i pravo na školovanje, zbog čega sada plaća cenu.

- Ja sam od sedme godine pevao na ulici. Otac mi je nastradao. Mi smo spali niz pećinu autom. Otac nam je poginuo, a brat i ja smo ostali živi. Imam tu ožiljak - počeo je svoju potresnu ispovest Mustafa i nastio je:

- Tada su nas preuzeli drugi ljudi, pa smo morali raditi za druge. Ako ne doneseš toliko i toliko, onda nam prete batinama. Pa smo mi bežali od kuće. Nisam gledao da li je sneg, kiša, spavao sam ispod balkona.

Kao vrlo mlad Mustafa se zaljubio i sklopio brak sa svojom partnerkom, ali je doživeo razočaranje.

Kao vrlo mlad Mustafa se zaljubio i sklopio brak sa svojom partnerkom, ali je doživeo razočaranje
Kao vrlo mlad Mustafa se zaljubio i sklopio brak sa svojom partnerkom, ali je doživeo razočaranjefoto: prentscreen/youtube/Srećko Stipović

- Došao sam do 17. godine.... Oženio sam se i mislio sam da ću biti veseo.... Žena me je varala... Voleo sam je, ali sam otišao i preboleo je. Bili smo u braku tri godine. Ona i ja smo završili, nemamo kontakt. Snašao sam se. Pevao sam po ulici, Srećko me je snimao. On je dobar i njemu se zahvaljujem. I jedna gospođa me je sklonila s ulice. Puno joj hvala. Kad je bila najveća zima, primila me je. Jeste da je i ona bolesna, ali kuvala mi je - priča mladić sa zahvalnošću u glasu za Telegraf

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.