DARKO LAZIĆ SE OGLASIO NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA KOJI KRUŽI: Tvrdi da ga SABOTIRAJU
Darko Lazić, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

zvanično

DARKO LAZIĆ SE OGLASIO NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA KOJI KRUŽI: Tvrdi da ga SABOTIRAJU

Oglasio Darko Lazić

Objavljeno: 20:56h

Na društvenim mrežama nedavno je osvanuo snimak s nastupa Darka Lazića u Hanoveru, gde se vidi da samo otvara usta, pevajući hitove legendarnog Sinana Sakića.

Tim povodom se oglasio Darko Lazić, te je otkrio da neko namerno hoće da ga sabotira i da neprestano plasira montirane klipove u javnost.

- Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega - priča pevač i dodaje da je siguran da dva-tri snimka neće da mu upropaste sav trud koji je uložio u dosadašnju karijeru:

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: © ATA Images

Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim!

Bonus video:

01:22

AJDE BRE, KAD GOD TE VIDIM TI SI MRTVA PIJANA! Darko Lazić odbrusio Zlati Petrović, a njen odgovor ga ostavio U ŠOKU I NEVERICI!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.