EMINA NAKON TOLIKO VREMENA PROGOVORILA O MUSTAFI: Priznala da su još na SUDU, ali se jedna stvar IPAK DEŠAVA
Emina Jahović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

sada je jASNO

EMINA NAKON TOLIKO VREMENA PROGOVORILA O MUSTAFI: Priznala da su još na SUDU, ali se jedna stvar IPAK DEŠAVA

Meni je najbitnije da sam posvećena majka. Jaman je sada u pubertetu i potrebnija sam mu sada više nego ikada. Počeo je da izlazi, da se druži, sada je to neki novi početak i potrebno mu je mnogo pažnje

Objavljeno: 20:36h

Pevačicu Eminu Jahović dugo nismo videli na televiziji, a sada se pojavila u emisiji "Premijera Vikend Specijal", gde je govorila o svom odnosu i razvodu sa Mustafom Sandalom, ali i o tome da li ima novog dečka i da li je opet zaljubljena.

- Uvek se ljudi pitaju da li sam zaljubljena, ja sam zaljubljena u svoje sinove i to sam i njima rekla. Priče o muškarcima su prevaziđene, a u Turskoj svakog meseca imam novog partnera - rekla je kroz ironiju i osvrnula se na svoju decu.

- Meni je najbitnije da sam posvećena majka. Jaman je sada u pubertetu i potrebnija sam mu sada više nego ikada. Počeo je da izlazi, da se druži, sada je to neki novi početak i potrebno mu je mnogo pažnje. Da kontrolišem decu, da slomim telefon, ne mogu. On mora da ima svoju privatnost, sada postoje i devojčice, ima 15 godina i ne ide da se mešam. Potrebno je da pričamo dugo i svakodnevno, da mu budem i majka i prijatelj - rekla je Emina.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/yaemina

O bivšem suprugu, ali i suđenju o kome se mnogo pisalo, Jahovićeva je rekla:

- Nije plaćanje u pitanju, već principi. I dalje smo na sudu, ali to ne sprečava moju decu da se viđaju sa njim. Žao mi je što je tako, ali u Turskoj sam uvek na meti kritika što je i normalno jer mi je bivši suprug poznat tamo, ali odavno sam prestala da se osvrćem. Naučila sam da živim svoj život i da je to jedino što me zanima. Želim da je istina samo moja - zaključila je pevačica.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Premijera Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.