"POKAZALA MI JE DA ISPOD HALJINE NE NOSI VEŠ": Zejna progovorila o savetu koji je dobila od POZNATE PEVAČICE
Zejna Murkić, Foto: Mladjen/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

"POKAZALA MI JE DA ISPOD HALJINE NE NOSI VEŠ": Zejna progovorila o savetu koji je dobila od POZNATE PEVAČICE

Pevačica kaže da na ovaj način atraktivnije izgleda

Objavljeno: 19:01h

Mlađi pevači kažu da se često vode savetima i preporukama starijih kolega, kako onih koji se tiču pevačkih, tako i modnih trikova. Pevačica Zejna Murkić je tako otkrila jedan veoma intrigantan detalj razgovora sa pevačicom Nedom Ukraden, koji je, kako kaže, usvojila.

Naime, Zejna se na jednom javnom događaju pojavila u izazovnoj uskoj haljini, a na pitanje predstavnika sedme sile da li ispod iste nosi donji veš, ona je bez ikakvog ustezanja istakla:

- Ovoga puta na sebi imam gaćice, ali i brushalter. Nemam steznik. Smršala sam. Mene je Neda Ukraden naučila da nosim samo čarape bez gaćica. Ona je žena zmaj. Jednom prilikom kada smo ona i ja bile zajedno u garderobi pred snimanje emisije, pokazala mi je kako ona na uske haljine nosi samo grilonke bez gaćica, i onda nema šta da se ocrtava. Hvala Nedi što mi je pokazala da može da se nosi haljina bez gaćica, i što može mnogo atraktivnije da se izgleda na sceni - rekla je Zejna.

Zejna Murkić o Nedi Ukraden
Zejna Murkić o Nedi Ukradenfoto: Mladjen/ATAImages

Podsetimo, Zejna i njen emotivni partner sa kojim je dobila ćerku su se rastali. Iako je na početku sve bilo kao u bajci,je ispostavilo se da on ni princ kakvog je očekivala.

- Upoznali smo se 2012. godine, kod moje drugarice. Odmah sam znala da će biti otac mog deteta. U početku nam je bilo lepo, ali smo se rastali kada je Kjara imala godinu i po. Nije mi prijao njegov način života. Voleo je noćne provode i alkohol, a to mi je smetalo. Pogotovo što smo u kući imali malo dete. Glumio je strogoću, a ja ne volim takve muškarce. Ne mogu da budem u vezi u kojoj nema poštovanja. Muškarac mora ženu da pazi, mazi i drži kao malo vode na dlanu. Zbog njegove sujete i ega nikada se nisam osetila kao žena. Više smo bili rivali i suparnici. Prošlog leta smo pokušali da obnovimo vezu, ali ipak nije uspelo.

Iako ona i njen bivši partner nisu u korektnim odnosima, Zejna ističe da je on dobar otac Kjari.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.