ISPLIVALA SLIKA IZ MLADOSTI ANE IVANOVIĆ: Nema šanse da je PREPOZNATE, jel ovo STVARNO ONA?
Ana Ivanović, Foto: foto: Stefan Stojanović

nema šanse da je prepoznate

ISPLIVALA SLIKA IZ MLADOSTI ANE IVANOVIĆ: Nema šanse da je PREPOZNATE, jel ovo STVARNO ONA?

Trofejna srpska teniserka oduvek je plenila lepotom

Objavljeno: 14:40h

Ana Ivanović već nekoliko godina je u sportskoj penziji, međutim, trag koji je ostavila u srpskom i svetskom sportu zauvek će se pamtiti. Osim zavidnih uspeha na terenu, oduvek je pažnju javnosti privlačila i prirodnom lepotom, gotovo idealnim crtama lica na čemu su joj mnoge devojke zavidele.

Nakon što je u tenisu dospela u sam vrh, na red je došao i onaj drugi segment života koji je neko vreme stavila u drugi plan. Ana je pronašla ljubavnu sreću koju godinama neguje. Njeno srce potpuno neočekivano osvojio je bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger sa kojim je zasnovala i porodicu. Danas imaju tri sina i čini se da njihovoj ljubavi ništa ne može stati na put.

Nije Bastijan prvi pao na Aninu lepotu. Fernando Verdasko, Adam Skot, Marko Stilitano i Ivan Paunić poznati su muškarci koji su pokušali da zarobe srce lepe Srpkinje, ali to se ipak nije desilo. Ove veze završene su raskidima, a brojni drugi muškarci su maštali da se i oni nađu u Aninom zagrljaju. Kada se setimo njenim fotografija iz prošlosti, nije ni čudo što su oduvek muškarci stajali u redu pred ovom lepoticom.

Ana Ivanović nekad i sad
Ana Ivanović nekad i sadfoto: foto: Stefan Stojanović

Blistav osmeh oduvek je krasio lepo Anino lice. Nikada nije imala previše šminke, već tek toliko da naglasi njenu lepotu. Teniserka se ranije često fotografisala za modne i sportske editorijale, te je sada isplivala jedna fotografija koja je svojevremeno privukla veliku pažnju. Na njoj je bivša sportiskinja u kratkoj beloj haljinici, sa dubljim izrezom koji naglašava njeno izvajano telo. Ana je tada bila u jeku popularnosti kada je "čistila" sve protivnice na terenu, te su svi svetski mediji želeli da urade sa njom intervju, foto editorijal ili makar joj posvete neki segment u novinama.

Danas je viđamo u znatno svedenijim modnim kombinacijama koje pristaju njenoj građi. Neretko su to duge lepršave haljine ili pak cigaret pantalone i bluze.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/SrećnaRepublia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.