Ona je iz Leskovca I PRISUTNA JE U SVIM EMISIJAMA! Otkriva tajne iza KULISA o poznatima: Najgora je JK, a Popović je...
Foto: Printscreen

Otkrila

Ona je iz Leskovca I PRISUTNA JE U SVIM EMISIJAMA! Otkriva tajne iza KULISA o poznatima: Najgora je JK, a Popović je...

Leskovčanka Slavica Videnović se bukvalno ne skida sa malih ekrana i već nekoliko godina je angažovana kao statista u publicu najgledanijih rijaliti i tok programa na televizijama sa nacionalnom frekvencijom
Objavljeno:

Slavica je uspela da glumi i u popularnoj tv seriji „Urgentni centar“ , a u razgovoru za Leskovačke vesti odaje tajnu svog posla i priznaje da li može da se živi od aplaudiranja u studiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koliko dugo si angažovana kao statista u televizijskim emisijama, kako je došlo do tog poziva i zašto si prihvatila?

foto: Printscreen/Youtube/mirchevski

Statiram evo treću sezonu, a počela sam slučajno. Nisam radila nigde u to vreme pa mi je prijateljica predložila da idem sa njom. Počela sam na Pinku u emisijama „Sve za ljubav“ i „Magazin In“ kod Sanje Marinković, koja me usput rečeno jako nervira za razliku od Katarine Šišmanovic koja je jako pristojna i normalna devojka. Sanja je nadobudna i ponaša se grozno i prema svojim saradnicima. E, onda, pošto mi se to negde dopalo počela sam da idem i u druge emisije i snimala i seriju „Urgentni centar“ gde je baš bilo zabavno ali i naporno jer smo snimali po ceo dan. U pauzama smo se družili sa glumcima.

Da li od statiranja u tim emisijama može da se živi? Čuo sam da ne plaćaju baš…

Najduže sam u Grandu pošto su uslovi snimanja najbolji i korekni su što se tiče isplate. Inače, dnevnice su bedne, po 500 dinara i to za sedam do devet sati snimanja. Ali recimo kod Ivana Ivanovića se čeka na isplatu i po šest meseci, dok Saša Popović redovno isplaćuje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.