DUŠKA VUČINIĆ RAZOTKRILA POZNATU SRPSKU PEVAČICU: Uhvatila je sa IZRAELCEM u ovom IZDANJU
Duška Vučinić, Foto: Aleksandar Jokić

zanimljivo

DUŠKA VUČINIĆ RAZOTKRILA POZNATU SRPSKU PEVAČICU: Uhvatila je sa IZRAELCEM u ovom IZDANJU

Prvi put je ovo otkrila

Objavljeno:

U današnjoj emisiji gošće emisije "Jedan dobar dan" bile su legendarna Duška Vučinić, koja na RTS-u godina komentariše prenose "Evrovizije", i Sanja Vučić, koja je dva puta našu zemlju predstavljala na najvećem muzičkom festivalu u Evropi.

U današnjoj emisiji Duška nije krila da je razočarana kako je Ujedinjeno Kraljevstvo organizovalo ovogodišnju "Evroviziju".

U jednom komentatorka je otkrila jednu anegdotu sa "Evrovizije" na kojoj je Sanja učestvovala.

 U jednom komentatorka je otkrila jednu anegdotu sa 'Evrovizije' na kojoj je Sanja učestvovala
U jednom komentatorka je otkrila jednu anegdotu sa "Evrovizije" na kojoj je Sanja učestvovalafoto: prentscreen/youtube/RTS

– Tako u određeno doba izvođači moraju da idu da se odmaraju, prateći vokali, ja sam bila zadužena za to da idem da kontrolišem. I sada, svi su tu, samo nema Sanje. Reko: "Gde nam je Sanja? Ona je nabitnija u ovom trenutku!" I sada svi ćute i gledaju u pod, znači znaju, a neće da mi kažu. I ja ovako pogledam i vidim Sanju, trči sa predstavnikom Izraela, trči oko, to se zove rondela, tu je neko cveće, tu je za sedenje. Znači, majica na bretele, napolju hladno. Pitam: "I šta radi Sanja?" Oni i dalje gledaju u patos hotela. I rekoh: "Šta radiš?" Ona: "Snimamo spot!" Ja: "Kakav spot ovde snimate?" Ona odgovara: "Ne snimamo, mi samo vežbamo za snimanje!" - ispričala je Duška.

– Predstavnik Izraela Hovi Star i ja smo se jako sprijateljili na toj "Evroviziji". I to je bilo jedn divno prijateljstvo i hteli smo da snimamo pesmu. Pesmu smo snimili, koja nikada nije izašla i hteli smo na "Evroviziji" da snimimo i spot i nešto smo tu snimali i nešto se tu izdogađalo na tim snimanjima i na kraju pesma nije izašla. Greota - otkrila je Sanja svoju stranu ove intrigantne situacije.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.