KOGA TO LJUBI SNEŽANA ĐURIŠIĆ, A NIJE GINEKOLOG VANJA? Slika obišla sve mreže, vidi se da su BLISKI (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SUSRET

KOGA TO LJUBI SNEŽANA ĐURIŠIĆ, A NIJE GINEKOLOG VANJA? Slika obišla sve mreže, vidi se da su BLISKI (FOTO)

Kamera sve zabeležila

Objavljeno: 08:28h

Pevačica moćnog vokala koja već nekoliko decenija vlada muzičkom scenom Snežana Đurišić, dugo je već u vezi sa Vanjom Miloševićem, poznatim ginekologom, a javnost je oduvek bila zainteresovana za njihov odnos.

Snežana i Vanja dokaz su kako ljubav ne zna za godine i prolaznost i kako je moguće da se srodne duše pronađu onda kada se najmanje nadate, a oni su se pronašli pre 6 godina.

Oni se retko kad razdvajaju, te često zajendo idu i na sva slavlja, kao i bitne događaje u gradu. Tako je i ovoga puta bilo.

Srodne duše
Srodne dušefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, je je organizovala veliko slavlje povodom krštenja ćerka Milice koju je dobila sa pevačem Milošem Vujanovićem, a mnogi poznati su došli na slavlje.

Ljubav bez granica
Ljubav bez granicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Među njima i Snežana i Vanja.

Bliski prijatelji
Bliski prijateljifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Fotografija koja je mnoge oduševila je ona gde Snežana ljubi drugog muškarca. Taj drugi muškarac je Kemiš, ponosni otac i deda, a pevačica mu je čestitala krštenje.

U medijima se provlačila priča da Vanja vara Snežanu, budući da je viđen sa nekom nepoznatom ženom. Tada se oglasila i pevačica.

- Vanja ima četvoro dece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te dece. Ovde se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama - rekla je ona za Blic tada.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.