NOVO LICE MAGIC RECORDS-A! Premijerno poslušajte Teodorinu novu pesmu NAŠI SNOVI
Teodora, Foto: Anđela Bucalović

pogledajte

NOVO LICE MAGIC RECORDS-A! Premijerno poslušajte Teodorinu novu pesmu NAŠI SNOVI

Premijerno poslušajte novu pesmu "Naši snovi" mlade i talentovane Teodore, koja je novo lice izdavačke kuće Magic Records.

Objavljeno: 15:30h

Bili smo nekada jedno, a danas stranci. Bili smo dva različita sveta koje je spojila ljubav. Voleli smo se, onako kako se prvi put voli - čisto i nevino. Ali…nekada stvari ne idu onako kako ih zamišljamo. Razdvojili smo se. Možda smo bili previše mladi, a možda je vreme bilo pogrešno… Ako smo sudjeni jedno drugome, srešćemo se ponovo negde, nekada, zreliji i spremniji da prigrlimo mane i vrline onog drugog. Do tada ostaju…Naši snovi.

"Pravu sebe i svoje srce sam ostavila u ovoj pesmi i poklonila ga vama. Nadam se da ćete uživati u svakoj sekundi slušanja, kao što smo mi uživali dok smo je stvarali za vas. Moje ime je Teodora i za vas donosim muzički prikaz delića svoje duše, prvenac, "Naši snovi"! Veliki i divan tim stoji iza ovog ostvarenja i ovim putem bih im se zahvalila! Uspeli smo da stvorimo nešto divno!" izjavila je Teodora.

'Pravu sebe i svoje srce sam ostavila u ovoj pesmi i poklonila ga vama.'
"Pravu sebe i svoje srce sam ostavila u ovoj pesmi i poklonila ga vama."foto: Anđela Bucalović

Nastavlja: "Početak mog muzičkog života se ne razlikuje mnogo od ovog, zemaljskog. Već sa prvim rečima, došle su i prve note, a onda i prve velike želje za bavljenje muzikom. Imala sam tu sreću da sam ostvarila svoje snove, završila Muzičku školu i Fakultet umetnosti, a zatim i nastavila profesionalno da se bavim muzikom. Sve se ostvarilo, osim jednog, da objavim svoju pesmu. Konačno mogu sa ponosom i posebnim zadovoljstvom da vam predstavim svoj, do sada, neostvareni san. Nadam se da ćete uživati u svakoj sekundi slušanja, kao što smo mi uživali dok smo je stvarali za Vas," završila je Teodora.

'Početak mog muzičkog života se ne razlikuje mnogo od ovog, zemaljskog'
"Početak mog muzičkog života se ne razlikuje mnogo od ovog, zemaljskog"foto: Anđela Bucalović

Premijerno poslušajte prvenac ove mlade talentovane dame:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.