90-IH JE BILA SAN SVIH MUŠKARACA, A SADA JE POTPUNO PROMENILA IZGLED: Ma, nema šanse da je PREPOZNATE! (FOTO)
Jasmin Blit, Foto: Printscreen Youtube/Baywatch

KO SE SEĆA?

90-IH JE BILA SAN SVIH MUŠKARACA, A SADA JE POTPUNO PROMENILA IZGLED: Ma, nema šanse da je PREPOZNATE! (FOTO)

Dok je bila na rehabilitaciji, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Serita i par se venčao u avgustu 2002.

Objavljeno: 15:50h

Jasmin Blit je glumila u hit seriji "Čuvari plaže" i imala je uspešnu karijeru pred sobom, ali je onda na vrhuncu slave počela da se drogira i reditelji su joj tada okrenuli leđa

Glumica Jasmin Blit bila je na vrhuncu popularnosti i slave 90-ih zahvaljujući ulozi u seriji "Čuvari plaže". Iako je njena uloga trebalo da bude gostovanje, završila je snimanjem tri sezone ove serije, u kojoj je glumila pored Pamele Anderson, snimivši ukupno 72 epizode ​​u periodu od pet godina.

Dobar početak serije omogućio joj je da se kasnije posveti modelingu i čak je lansirala svoju liniju kupaćih kostima i na vrhuncu slave bila je u vezi sa Metjuom Perijem i Donom Džonsonom. Poslednjih godina, 54-godišnja glumica retko je viđana u javnosti i samo povremeno je fotografišu paparaci ispred njenog doma u Los Anđelesu.

Ovako Jasmin Blit izgleda danas
Ovako Jasmin Blit izgleda danasfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U jednom intervjuu iz 2013. rekla je da će se truditi da se što više kloni droge, ali da će zavisnost uvek biti deo njenog života. Dok je bila na rehabilitaciji, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Serita i par se venčao u avgustu 2002. Par sada putuje između LA-a i Skotsdejla u Arizoni. Paparaci su je ove nedelje snimili ispred njene kuće u Los Anđelesu i evidentno je da se glumica dosta promenila i da ju je sada teško prepoznati.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Večernjihr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.